Ko gero visi esame girdėję milijoną kartų, kad grožis yra skonio reikalas. Neskubėkite vartyti akių, paskaitykite toliau. Tos bjaurios strazdanos ant kaktos arba netobula nosies forma galbūt jus pačią varo iš proto, bet kokiam nors vaikinui tai gali pasirodyti patraukliausias, išskirtiniausias jūsų bruožas, kuris jį trauks.

Norite įrodymų? „Reddit“ svetainėje vaikinai pasidalijo, kokius neįprastus bruožus jie laiko patraukliausiais merginose. Womenshealthmag.com surinko netikėčiausius atsakymus:

1. Susiraukęs veidas

„Mane traukia moterys, kurios atrodo taip, lyg manęs nekęstų. Žinoma, aš nenoriu, kad jos iš tiesų manęs nekęstų, mane tik traukia tokia veido išraiška.“ – Swampfyr.

2. Prastos šokėjos

Moterys, kurios nemoka šokti. Jei tu šoki taip, lyg negirdėtum muzikos, iškart patrauksi mano dėmesį.“ – „Reddit“ vartotojas (jo paskyra ištrinta, bet komentaras išlieka „Reddit“ svetainėje).

3. Pavargusios akys

„Maišai po akimis. Buvau be galo susižavėjęs Brittany Murphy dėl jos pavargusių akių. Ir mano mergina atrodo kaip meškėnas, nes turi didžiulius maišus po akimis. Dėl to ji mane ir žavi.“ – yosol.

4. Nuobodžiaujančios gražuolės

„Žiovaujančios. Ar kitaip išreiškiančios nuovargį. Jei lovoje ji būtų mieguista ar nuobodžiaujanti, niekada neišeičiau iš kambario.“ – YourDailyDevil.

5. Prikimęs balsas

„Gilus, prikimęs balsas. Emma Stone galėtų kalbėti su manimi ištisas dienas, ir aš įdėmiai klausyčiau.“ – Nevermind04.

6. Iltiniai dantys

„Iltiniai dantys (merginų). Neteiskite.“ – „Reddit“ vartotojas.

7. Didelė nosis

„Didelės nosys. Neįsivaizduoju, kodėl. Tiesiog man labai gražu.“ – Dilsenberg.

8. Devintojo dešimtmečio šukuosena

„Merginos su tais beprotiškai išpūstais ir sugarbanotais plaukais. Galbūt todėl, kad mokykloje buvau labai įsimylėjęs merginą su tokia šukuosena. Galbūt man tai sukelia asociacijas, nežinau. Tiesiog mane labai traukia.“ – awesomeness032.

9. Didelės ausys

„Atsikišusios ausys. Kuo labiau, tuo geriau. Man tai labai žavu.“ – Reddit user.

10. Visiška panieka

„Kai mano žmona žiūri į mane ir visiškai nesižavi mano veiksmais. Skamba keistai, bet man tai labai patinka.“ – LuxFixxins.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (255)