Iškart galvą pasiekė asmens vardas, kuris per trumpą laiką tapo vienu ryškiausių vardų širdyje, kuris daug manyje pakeitė, trūkumus pavertė privalumais, ir kas svarbiausia – pavertė mane laiminga, galėčiau teigti, kad net laimingiausia.

Visuomet buvau nepastovi, vis ieškanti naujovių, niekada netrokštanti pastovaus žmogaus šalia, žmonės man greit pabosdavo. Dėl to džiaugiausi, kadangi nebūdavo kada liūdėti, neaplankydavo jausmas, jog trūksta žmogaus, kurį mylėčiau ir kuris mylėtų mane, kuriam rūpėčiau, su kuriuo norėčiau praleisti visą savo gyvenimą, kas dažnai nutikdavo daugeliui mano draugų, o aš niekuomet ir nesuprasdavau, kodėl.

Tačiau dabar galiu teigti, kad taip nesijausdavau vien dėl to, nes net neįsivaizdavau kas tai per jausmas, kadangi niekuomet nebuvau patyrusi tos galingos, stiprios meilės. Nes ir mano, laimingos, save įsimylėjusios merginos gyvenime atsirado žmogus, kurio nekeisčiau į nieką ir nenorėčiau prarasti.

Susipažinusi su savo vaikinu iškart pajutau simpatiją, bet niekuomet negalėjau pagalvoti, kad jis galėtų tapti mano antrąja puse, nes jis buvo pats geraširdiškiausias ir dorovingiausias žmogus, sutiktas mano gyvenime, o aš maniau, jog santykiai, ypač man, yra tik labai laikinas dalykas. Norėjau, kad jis būtų mano geriausias draugas, nes tuomet turėčiau garantiją niekuomet neprarasti tokio nuostabaus žmogaus.

Laikas ėjo, susidomėjimas draugu ne dingo, o kaip tik, stiprėjo. Pažinau jo blogąsias charakterio savybes, bet dar daugiau gerųjų atradau. Jis mane išmokė pamilti žmones, stengtis juose įžvelgti kuo daugiau gėrio, ko man labai trūko. Išmokė pozityvumo, tikėtis geros pabaigos. Galiausiai tas vaikinas, kurį visuomet vadinau draugu tapo mano vaikinu. Praėjo daug laiko, bet jis nenustoja manęs keisti ir padeda man tapti geresniu žmogumi, daryti pačia laimingiausia, mylėti gyvenimą kiek tik pajėgiu, o kas svarbiausia – rūpintis kitais bei juos mylėti.

Todėl, visiems linkiu atrasti savo žmogų, kuris pasielgus netinkamai ne pabėgs, o padės išmokti elgtis tinkamai ir teisingai. O aš pati, tikiuosi, niekuomet neprarasti šio žmogaus.

Dėkojame Onytei už istoriją! Ji dalyvauja konkurse „Ypatingas žmogus mano gyvenime“. Kviečiame dalyvauti ir Jus bei laimėti puikių prizų!

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (20)