Rimtų pažinčių svetainė DarniPora.lt pateikia keletą moters, apie kurią svajoja daugelis vyrų, bruožų. Taigi greičiausiai jūs esate jo svajonių moteris, jei:

Rodote jam meilę net kai susipykstate. Visos poros kartais susipyksta, tačiau dėl to jūsų jausmai neturėtų keistis. Kiekvienas vyras neabejotinai svajoja apie tokią mylimąją, kuri myli jį besąlygiškai. Pavyzdžiui, net jei jūs susikivirčijote, o jis rengiasi išeiti, jūs įbrukate jam į rankas šaliką, kad jis nesušaltų. Jis jus tikrai įvertins, jei rodysite jam meilę net tada, kai nesutariate.

Skatinate jį tobulėti. Ko gero, kiekvieno vyro svajonių moteris turėtų žinoti savo mylimojo stipriąsias ir silpnąsias puses ir sugebėti jį paskatinti išnaudoti savo privalumus bei siekti tikslų. Juk produktyviausi santykiai yra tokie, kai antroji pusė skatina tobulėti. Tikriausiai ir jūs to paties tikitės iš savo partnerio.

Suprantate jo humoro jausmą. Ne be reikalo yra sakoma, kad nereikėtų užmegzti santykių su vyru, kuris nemoka jūsų prajuokinti. Juokas yra tarsi lakmuso juostelė, parodanti, ar tarp jūsų yra tvirtas ryšys. Sąmoningai ar ne, bet kiekvienas vyras supranta, kad panašus humoro jausmas yra svarbus kriterijus kuriant ilgalaikius santykius. Todėl turbūt nė viens vyras nenorėtų vesti moters, kuri nesupranta jo pokštų. Mylėti vienas kitą, mokėti liūdėti ir juoktis kartu – štai kas yra svarbu ilgalaikiuose santykiuose.

Ne tik mokate, bet ir mėgstate gaminti. Na taip, sakoma, kad geriausi kulinarai yra vyrai. Be to, galbūt jūs jau aptarėte vaidmenis šeimoje ir nusprendėte, kad visus buitinius rūpesčius, taip pat ir gaminimą, dalinsitės pusiau. Tiesa ir tai, kad jūsų noras arba nenoras suktis virtuvėje tikrai nėra svarbiausias kriterijus, lemiantis judviejų santykius. Tačiau koks vyras nenorėtų, kad mylimoji vakare jį pasitiktų su šilta vakariene? Jam tikrai bus malonu, jei bent kartais jį taip nustebinsite.

Jūs niekada neskalbiate judviejų baltinių viešai. Patikėkite, vyrui nieko nėra blogiau, nei jo sugėdinimas kitų akivaizdoje. Žinoma, kad visos poros kartais ginčijasi ir dėl ko nors nesutaria, bet tai nereiškia, kad apie tai turi žinoti visas pasaulis. Todėl vyrai paprastai labai vertina, jei jų antroji pusė net pasitaikius progai nutyli apie santykių problemas.

Jūs neteisiate jo už praeities klaidas. Visi mes darome klaidų. Tačiau nėra abejonės, kad kiekvienas vyra svajoja apie tokią moterį, kuri niekada neprikaišioja jam jo padarytų klaidų, o priešingai – stengiasi jam padėti jas ištaisyti.

Jūs esate švelni ir mokate parodyti savo jausmus. Noras konkuruoti ir kovoti yra kiekvieno vyro prigimtyje. Todėl paprastai vyrai ieško atsvaros ir svajoja apie moterį, kuri mokėtų parodyti švelnumą ir stengtųsi gesinti kivirčus kol jie dar neįsiliepsnojo. Tad drąsiai rodykite jam savo jausmus ir meilę. Kuo dažniau – tuo geriau!

Jūs turite ir asmeninį gyvenimą. Moteris, kuri turi pomėgių, asmeninių tikslų, draugų, yra kur kas įdomesnė ir patrauklesnė nei ta, kuriai visas gyvenimas tėra keturios namų sienos. Kartais skirkite laiko tik sau – tai išeis į naudą.

Tapk DELFI Gyvenimo draugu „Facebook“ ir sek naujienas ant savo sienos!