“Jo reakcija buvo tokia, lyg aš būčiau prisipažinusi, kad slapčia kankindavau kačiukus ar kažką panašaus” – pasakė ji prakaituodama. “Tą minutę, kai aš tai paminėjau, jis tapo irzlus ir atrodė, lyg jo amžius vien bendraujant su manimi didėjo. Jis vos užbaigė savo valgį ir iš karto paprašė čekio. Tai taip tipiška.”

Aš mėginau apginti vyriškąją giminę prieš Barbarą teigdamas, kad ne vien tik vyrai leidžia sau nardyti po jaunystės fontanus. Pažiūrėk į Cher, aš pasakiau, kuriai 1987 –aisiais buvo 41, o ji susitikinėjo su Rob Camilletti, kuriam tuomet buvo 23. Ir Madonna. Tačiau Barbara tiesiog dūrė pirštu į laikraštį, gulėjusį ant jos kavos stalelio. Žinoma, antraštės tiesiog išsityčiojo iš mano teorijos. Kiekvienai Cher ten buvo trys Donaldai Trumpsai. 53 metų Donaldo Trumpso paskutinioji draugužė, Melania Knauss, kuriai 27, yra 26 metais už jį jaunesnė. Jill Vanden Berg, kuriai 30, yra 45 metais jaunesnė už Tony Curtis, kuriam 75 (ji netgi 12 metų jaunesnė už jo dukterį Jamie Lee). Tony Randall, kuriam 80, susilaukė net dviejų vaikų su trisdešimtmete Heather Harlan, kuri gimė, kai jos vyras atšventė savo penkiasdešimtmetį. O sąrašas vis dar tęsiasi: Woody Allen - 64 m., Antony Quinn – 85 m., Larry King – 66 m., Luciano Pavarotti – 64 m. – visi jie naudojasi “iškeisk ją į dvidešimtmetę” santykių modeliu.

Mes ne visi esame Lolitos fanklubo nariai

Gerai, tai tiesa: garsieji seneliai atnaujina savo draugužes taip pat greitai kaip prekiautojai atsikrato pingančių akcijų. Ir yra pakankamai asmeninių skelbimų kiekviename laikraštyje su tokiu turiniu: “sėkmingas 48 m. vyras, panašus į Keviną Costnerį, ieško patrauklios dvidešimties – trisdešimties metų Pamelos Anderson Lee tipo moters dvasiniam tyrinėjimui ir pasilinksminimui”. Tačiau dauguma vaikinų, kuriuos aš pažįstu, nesidomi žymiai jaunesnėmis moterimis daugiau, nei norėtų grįžti į vidurinę mokyklą. Jei vaikinas nori gundančio pasimatymo, jis daro padlaižiaujantį ir trikdantį akivaizdų žygį amžinosios jaunystės paieškose. Jis vieną po kito užkalba savo brangiajai dantis, o jauna moteris palaipsniui pasiduoda.

"Amerikietiškos grožybės" tai pateikia visiškai neteisingai

Dabar aš galiu pasakyti, kad vyrai, kurie save sutapatina su Lester’iu Burnham’u, Kevin’o Spaycey’io vidurinio amžiaus personažu filme “Amerikietiškos grožybės”, yra visiškai nesubrendę ir nepatikimi (turbūt su tuo sutiktų ir pats Lester’is). Tokius vyrus visuomet matome su jaunesnėmis moterimis ir jie tiesiog tokiu būdu siekia pranašumo”, svarsto mano draugas trisdešimtmetis Alex. “Aš noriu tokios moters, kuri gali mane išmokyti bent keleto naujų dalykų”.

“Žinoma,” patvirtina mano brokeris Jesse. “Dvidešimt dviejų metų moteris galėtų būti geras saldainukas, tačiau susitikinėti su kažkuo, kas nualpsta vien dėl to, kad tu moki užsakyti padorų vyno butelį, nėra taip įspūdinga, kaip gali pasirodyti po kelių pirmųjų vyno butelių kamščių. Tas saldainukas po kurio laiko tampa vis mažiau saldus”.

Norite tiesos? Iš tikrųjų yra daug paprasčiau susitikinėti su panašaus amžiaus žmonėmis

Dauguma mūsų poruojasi savo amžiaus grupėje, nes taip yra lengviau suderinti įvairius dalykus. “Aš žinau, kad mūsų amžiaus moterys mano, kad mes susitikinėjame su jaunesnėmis, nes jos mažiau reikalauja iš santykių, tačiau, kai santykiuose yra labai maža bendrų dalykų, jie tampa labai sudėtingi,” prie bokalo alaus vieną vakarą sumurmėjo mano 33 metų buvęs kambario draugas Tanner’is. “Aš nežinau, kas yra Felicity ir Ben’as, o ji iš tiesų mano, kad Lenny Kravitz’as parašė “Amerikos moterį”, jis sako apie savo naują draugužę, 23 metų absolventę. “Mes taip daug laiko praleidžiame aiškindami vienas kitam savo popkultūros nuorodas, kad guldamiesi į lovą esame visiškai išsekę”. Steve’ui, mano 32 metų bendradarbiui, problemos su mažosiomis nimfomis visiškai nesuka smegenų. Jis pašaipiai sako: “o taip, negi aš noriu prilygti Leonardo DiCaprio?”

Ieškok savo gimtadienių besibaiminančio vaikino

Sugrįžtame prie Barbaros ir jos Wall Street’o laimės kūdikio. Galiausiai aš atsitraukiau nuo laikraščio ir nuo naujausios istorijos apie Catherine Zeta-Jones ir Michael Douglas (atsiprašau, tačiau jie turės būti kartu tol, kol Joanne Woodward ir Paul Newman mane įtikins, kad tai tikra meilė) ir pasakiau Barbarai, kad jai labai pasisekė, kad tas šiukšlė metė ją dar kol ji nespėjo gurkštelti savo espresso kavos. O vaikinas, apsėstas amžiaus problemų, tikriausiai tuoj patirs vieną iš vienišų trisdešimtmečių nervinių krizių. Aišku, Barbara prisipažino, kad jis turėjo tokį dirbtinės drąsos demonstravimo bruožą, kuris veikiau ją privertė jį palaikyti labiau nepatikimu nei vyrišku.

Ir tuomet aš švelniai priminiau Barbarai, kad ne kiekvienas, susirūpinęs savo amžiumi, yra blogas žmogus: kai mes pirmą kartą susitikome prieš penkerius metus, aš ją pakviečiau į pasimatymą. Tuomet ji mane atstūmė pasakydama, kad aš jai per jaunas.

Šaltinis
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, tradicinėse žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją