Kur slypi pavojus?

Pirmiausia, seksas gali pasidaryti nuobodus, jei jis yra nuspėjamas. Jei kas dieną valgytume savo mėgstamiausią patiekalą, jis taip pat mums nusibostų. Žmonėms reikia įvairovės ir jeigu pora paskęsta “reprodukcinio stiliaus” sekso kasdienybėje, anksčiau ar vėliau vienas iš partnerių arba abu, siekdami pasitenkinimo, pradės fantazuoti apie kitus seksualinius užsiėmimus, o tai gali baigtis tuo, kad jie susiras kitus seksualinius partnerius.

Tačiau, neminint prieštaravimų, monogaminis seksas turi milžiniškų privalumų. AIDS amžiuje atsitiktinis ir nesaugus seksas, koks buvo praktikuojamas šešiasdešimtaisiais ir septyniasdešimtaisiais, baigiasi.

Monogaminiai santykiai dabar gali būti geriausiu būdu patirti sekso malonumus su visa jų įvairove, eksperimentais ir linksmybėmis. Tokiuose santykiuose abu partneriai turi puikiausias galimybes pažinti savo ir vienas kito kūnus ir seksualinius poreikius. tam tereikia išradingumo. Tačiau vyrų tarpe egzistuoja klaidinga nuomonė, kad iniciatyvą turi rodyti tik moteris.

Dažnai susiklosto tokia situacija, kad, porą užgriuvus kasdienybės rutinai, vyrai absoliučiai nesistengia ką nors daryti, kad viskas pasikeistų, laukdami iniciatyvos iš moters. Jos nesulaukę, dažnai ima ieškoti kitos, neatsibodusios partnerės. Vyrai pamiršta vieną dalyką - mažos smulkmenos, kurias jie gali padaryti, gali visiškai pakeisti seksualinį gyvenimą. Gėlių puokštė ar netikėtai paruošta vakarienė, šampano taurė - ar gali būti nuostabesnė užuomina moteriai apie tai, kad ji yra geidžiama. Patikėkite, po tokios įžangos išgirsti "ne" yra neįmanoma! Pajutusi, kokia yra geidžiama, moteris bus nuostabi, ir jūs to negalėsite nepastebėti... Taigi - ar daug kainuoja malonios permainos?

Kaip “įsijungti”?

“Geras seksualinis gyvenimas nėra tas dalykas, su kuriuo gimstame. Tai yra daugiau, nei gebėjimas puikiai gaminti, siuvinėti ar stenografuoti.” (Graham Masterson)

Be jokios abejonės, seksas yra išmokstamas elgesys. Dažniausiai puikus seksas nepasidaro pats savaime. Tam, kad taptumėte geru meilužiu, reikia nemažai praktikos, patirties ir pasirengimo. Ir atminkite, kad kiekybė nėra kokybės pakaitalas. Geras seksas paprastai prasideda mūsų mintyse seksualinių fantazijų forma – būtent smegenys yra mūsų pagrindinis lytinis organas!

Jei norite būti seksualūs, jauskitės ir galvokite seksualiai, fantazuokite apie seksą ir savo partnerį. Pakaitinkite save mintimis ir dienos bėgyje, nusiųskite jam/jai žinutę, kad pasiilgote arba kitokią erotišką užuominą, tuomet skubėsite susitikti jau apimti geismo, o ne nuovargio po dienos darbų.

Svarbu, kad su savo kūnu jaustumėtės patogiai, o jeigu turite kūno įvaizdžio problemų, pirmiausia reikia spręsti būtent jas. Galite galvoti, kad esate per stora ar per liekna; tačiau bet kuriuo atveju jums reikia išspręsti šią problemą. Seksui nereikalingas tobulas kūnas, tačiau geri meilužiai visuomet jaučiasi patogiai su savo kūno įvaizdžiu, o jeigu jūs nemėgstate savo kūno, jūsų partneriui taip pat bus sunku jį pamilti.

Puiki mintis yra patikrinti savo erogenines zonas, eksperimentuojant su savimi. Pažindama savo kūną, genitalijas, naudokitės veidrodžiu. Jei nežinote, kas jus jaudina, tuomet negalite to pasakyti ir savo partneriui. Suraskite, kurios kūno dalys jautrios prisilietimams ir patirkite orgazmą pati viena.

Ir vyrai, ir moterys gali patirti didelę naudą treniruodami savo seksualinius raumenis. Tai yra kompleksinė raumenų grupė, išsidėsčiusi aplink genitalijas ir išeinamąją angą ir vadinama pubococcygeus, arba trumpiau – PC. Orgazmo metu abiems lytims šie raumenys susitraukia. Sutraukdami šiuos raumenis ir taip juos treniruodami, jūs gali padidinti gebėjimą patirti malonumą ir netgi patirti daugkartinius arba ištęstus orgazmus (tai galioja net ir vyrams!).

Šiuos raumenis atrasti labai nesudėtinga – jei sustabdysite srovę šlapindamiesi, susitrauks būtent šie raumenys. Kaip ir kiti kūno raumenys, šie stiprės juos treniruojant. Mėginkite juos treniruoti kas dieną po tris kartus. Pradėkite sutraukdami šiuos raumenis 15 kartų, kol pasieksite 100-150 sutraukimų lygį.

Akivaizdu, kad šiuos pratimus galite atlikti bet kur– sėdėdami autobuse, įstrigę automobilių kamštyje, lygindami skalbinius – ir niekas to net nepastebės.

Jei abejojate šios raumenų grupės galimybėmis, pasidalinkite šiomis mintimis su merginomis, dirbančiomis Bankoko naktiniuose klubuose. Savo makšties raumenų pagalba jos sugeba atidaryti Coca Cola’os butelio kamštelį!

Šaltinis
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, tradicinėse žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją