1. Jie analizuoja jausmus – ir savo, ir kitų

Protingi žmonės puikiai sugeba rinkti informaciją ir daryti išvadas. Šis sugebėjimas iškrečia piktą pokštą – jie linkę daug greičiau sprukti iš santykių, vos pasirodžius pirmoms problemos. Nesusipratimai, barniai? Vadinasi, netinkame vienas kitam, viso gero.

2. Jiems reikia daug laiko, kad atsivertų

Protas nepaliauja dirbęs, ištraukia į paviršių visas įmanomas smulkmenas ir priežastis, kodėl gali nepasisekti. Todėl protingiems žmonėms sunku atsiverti – jie žino ir supranta, kad kiekvieni santykiai rizikingi. Būtent todėl jie dažnai atrodo šalti, atsitolinę, nors iš tiesų taip nėra.

3. Jie remiasi savo patirtimi

Tai dar vieni spąstai, į kuriuos patenka protingi žmonės. Tai, kas praeityje sugriovė santykius, nebūtinai pakiš koją šiuose santykiuose, tačiau jiems sunku tai suvokti. Jie puikiai atsimena, kaip skaudu buvo skirtis praėjusį kartą, perkelia patirtį į žmones, su kuriais yra artimi dabar.

4. Vienatvė – sąmoningas jų pasirinkimas

Taip, tikrai taip. Protingi žmonės mano, kad geriau ir komfortiškiau būti vienam negu su ne savo žmogumi. Tai sąmoningas, apgalvotas jų sprendimas. Labai dažnai tokie žmonės yra vieni ne dėl aplinkybių, o todėl, kad to nori ir puikiai jaučiasi vieni, tik su savimi.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (337)