Mes visi tai patyrėme – ir vyrai, ir moterys. Tačiau šis straipsnis yra apie VYRUS ir jame bus kalbama apie tikrai juokingus dalykus, kuriuos vyrai daro nutrūkus santykiams. Taip pat čia bus pateikiama keletas priežasčių, kodėl jie taip elgiasi. Moterys vis klausinėja, kodėl vyrai skiriasi arba daro ką nors tokio kvailo, kas priverčia bet kokią save gerbiančią moterį jį mesti, o tuomet apsisuka ir inkšdami kaip šunyčiai maldauja sugrįžti atgal!

Egzistuoja daug priežasčių, dėl kurių gali nutrūkti santykiai. Kartais moterys viską užbaigia tuomet, kai iškyla įsipareigojimo klausimo svarba, o vyras nesugeba pasakyti jums nieko konkretaus – nieko, kuo galėtumėte pasitikėti. Protinga moteris tokioje situacijoje nutrauktų bet kokius ryšius ir pamėgintų savo išrinktojo ieškoti kitur. Tačiau kartais vyras gali jausti, kad jūs jam patinkate, tačiau kažkas jam neduoda ramybės – jūs jį kažkokiu neapibrėžtu būdu erzinate. Jis pastebi, kad jaučiasi lyg dusinamas, kad jam nuobodu. Galbūt jis nusprendžia, kad jis jus myli, bet NĖRA JŪSŲ ĮSIMYLĖJĘS.

Nesvarbu, kokia būtų priežastis, kažkuriuo momentu šis vaikinas suvokia, kad situacija nesuteiks jam reikalingo pasitenkinimo arba jis bijo įsipareigojimo, taigi, viskas veda prie išsiskyrimo. Jam reikia erdvės, kad galėtų išsiaiškinti, ką jis nori daryti. Supykusi, nusiminusi ir apsiašarojusi jūs jam tą erdvę suteikiate. Po keturių mėnesių, kaip tik tuomet, kai jūs pradedate atsigauti po išsiskyrimo ir po truputį trinate jį iš savo atminties, pamatote jį prie savo durų arba išgirstate telefono ragelyje maldaujantį atleidimo ir klausiantį, ar jis gali pas jus sugrįžti. Kas jį verčia taip elgtis?

Egzistuoja daug priežasčių, kodėl po poros mėnesių nuo išsiskyrimo vaikinas gali pakelti telefono ragelį ir gerklėje stringančiu balsu pakviesti jus arba visas susigūžęs pasirodyti prie jūsų durų su gėlių puokšte. Jam tai atrodo visiškai logiškas elgesys. Atminkite, kad vyrai mąsto visiškai skirtingai, nei moterys.

Tačiau moterys nesupranta tokio mąstymo būdo. Jei buvimas su ja buvo toks “siaubingas”, kad reikėjo išsiskirti, tai kodėl jis apsisuka ir nori sugrįžti? Niekas nepasikeitė. Ji tokia “baisia” tapo ne prieš du mėnesius! Ji vis dar tokia pati (na gerai, ji neteko kokių penkių kilogramų). Viskas, dėl ko jis skundėsi, nepasikeitė – visi bjaurūs nesusipratimai tik ir laukia, kada tik jam įžengus pro duris galės vėl išlysti į paviršių. Ir vyrai tai žino! Tai kodėl gi jie vis tik sugrįžta?

Čia darosi įdomiau. Štai keturios dažniausiai pasitaikančios priežastis, kodėl jie taip elgiasi.

1. Jis pasiilgo sekso.

Ei, juk jis vyras ir jis turi tam tikrų poreikių! Jis nori susigrąžinti įprastinius ir puikiai įvaldytus mylėjimosi su savo partnere įpročius, prie kurių jis įpratęs, kurie jam pažįstami. Jis su jumis jaučiasi saugiai ir patogiai, nes jūs žinote, kas jam patinka. Nemažai moterų palaiko tokius santykius, kartais netgi su savo buvusiais vyrais!

Tačiau juk mes visi puikiai žinome, kad, norint išlaikyti vyrą, sekso nepakanka, niekada nepakako ir niekada nepakaks. Jis gali sugrįžti su kalbomis ir liaupsėmis, kurias, jo manymu, jūs norite girdėti, tačiau jei jūs vėl atnaujinsite savo santykius, greitai suprasite, kad viskas grįžta būtent ten, kur ir buvo, nes jis nesugrįžta pasiryžęs didelėms permainoms, o tik greitam kosmetiniam remontui.

Jis jaučiasi taip, lyg jo veiksmai būtų pateisinami ir dažnai cituoja tyrimų statistinius duomenis, pagal kuriuos vyrų baimė ir neviltis įsitvirtina jūsų širdyje. Jis jaučia, kad kol ieško savo Vienintelės, jūs (kaip Dabartinė Vienintelė) turite prisitaikyti ir tikti jam.

2. Jis atlieka savotišką tyrimą, kuriuo mėgina pasitikrinti, ar jis vis dar toks pat žavingas ir ar jums vis dar rūpi.

Jis vėl prisimena savo šmaikščiuosius žaidimus, kelia ragelį ir renka jūsų telefono numerį. Jis keletą minučių kužda švelniu balsu ir primena jums apie senąsias gerąsias dienas taip siekdamas viską sumaišyti jūsų galvoje, kad paskui galėtų pereiti prie savo tikrojo tikslo. Jūs būtinai išgirsite iš jo, kad jis matė jus mieste smagiai leidžiančią laiką su kitu patraukliu vyriškiu. Jis būtinai po to paklaus, ar naujasis jūsų pažįstamas jau spėjo užimti jo vietą.

Jam labai malonu girdėti, kai jūs sakote, kaip jo pasiilgote, kad gailitės dėl jūsų išsiskyrimo ir daug apie jį galvojate. Na, o jeigu dar pradedate verkti ir pasakote, kad vis dar jį mylite, jo džiaugsmui nėra ribų. Faktas, kad jūs su juo išsiskyrėte dėl jo šuniško elgesio su jumis ir dėl tvirto įsipareigojimo trūkumo jam visiškai neimponuoja – beveik visiškai. Jo tikslas – palaikyti ryšį su jumis, išlaikyti jūsų dėmesį, sutelktą į jį taip, kad TUO ATVEJU, jei jis vėliau nuspręs grįžti, kad užsitikrintų sau atviras duris.

3. Jis nenori vėl visko pradėti iš pradžių.

Galvojimas apie tai, kiek laiko užtruks, kol jis susiras ką nors, kas pakeis jus, jį varo iš proto. Jis galvoja apie energiją, kurią iššvaistys, mėgindamas sukurti naujų santykių pagrindus ir rėmus ir nuo to jam tik pradeda skaudėti galvą. Jis verčiau atsiprašys, suteiks jums tai, ko norite ir tiesiog toliau gyvens su moterimi, kuri jį supranta, su kuria jis jau turi praeitį. Taip tiesiog paprasčiau, juk jis verčiau savo energiją nukreips į darbą, pinigų uždirbimą ir ateities kūrimą nei į naujos partnerės paieškas. Iš esmės jis tiesiog yra tingus ir verčiau kausis dėl jūsų nei ryšis permainoms.

4. Jis suvokia, kad jis visiškai susipainiojo.

Jį kankina kaltės jausmas. Dabar, kai jis iš šalies pažvelgė į visą situaciją ir į jus, jis buvo šokiruotas, kai suvokė, kad jūs jam iš tikrųjų rūpite labiau, nei jis manė. O, velnias! Gali būti (ar iš tiesų taip gali būti?), kad jis šioje vietoje pabijojo ištarti žodį iš “M” raidės. Jis pasitraukė, susitikinėjo su kitomis moterimis, leido laiką su vaikinais ir suvokė, kad jam visiškai nelinksma, nors ir galvojo, kad bus.

Mintys apie nesibaigiančius pasimatymus (ir apie tai, kad jiems turėsi išleisti visus savo pinigus) jį patraukia prie televizoriaus ir distancinio valdymo pulto. Jokia kita moteris jam tiek daug nereiškia. Jo gyvenimas yra tuščias ir beprasmiškas, jei jame nėra jūsų. Jis nusiminęs, be jokio ryžto, blogos nuotaikos ir labai nelaimingas.

Jis ateina pas jus, kad galėtų sugrįžti tuomet, kai yra pasirengęs pokyčiams bei atsiprašymams, kurie reikalingi norint į santykius sugrąžinti ankstesnį atsidavimo laipsnį ir su meile judėti į priekį. Norėdamas pademonstruoti savo rimtumą, jis planuoja ateitį, daug jums žada ir siūlo namą, automobilį, kelionę ir vestuvinius žiedus.

Šaltinis
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, tradicinėse žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (4)