Žemiau išvardyta dešimt labiausiai paplitusių klaidų, kurias moterys daro lovoje ir už kurias vyrai neatleidžia.

Apsimetinėjimas

Tai viena pagrindinių klaidų intymiuose santykiuose, kurią daro moterys. Orgazmo imitavimas, dirbtinės aistrą išreiškiančios aimanos, iš malonumo užmerktos akys – juk jūs ne Tinto Brasso kine filmuojatės, ar ne? Juk jis ne penkiolikmetis paauglys, kad sutelktų dėmesį į jūsų aktorinį meistriškumą. Beje, daugiau patirties turintys vyrai tokias „aktores“ labai lengvai demaskuoja. Jie žino, kad orgazmo metu be aimanų ir konvulsijų yra ir tam tikrų fiziologinių požymių. Svarbiausias klausimas šiuo atveju – kam to reikia?

Lyginimas su kitu vyru

To apskritai geriau niekada nedarykite, o jau lovoje – juo labiau. Ypač tuomet, kai palyginimas ne dabartinio partnerio naudai. Tačiau netgi tuomet, kai bandydama išvengti klaidų lovoje jūs aistringai sušnabždėsite, kad dar nei vienas vyras nesuteikė jums tokio malonumo, būkite pasirengusi ir labai neigiamai reakcijai. Kokiam vyrui gali patikti, kad būdama su juo galvojate apie savo buvusius partnerius ir dar atliekate lyginamąją analizę? Įsivaizduokite, kad jūsų mylimasis jums dalykiškai paspaudinėja krūtinę ir reziumuoja: „O pas mano buvusiąją krūtys nebuvo tokios stangrios!“.

Karti tiesa

„Ojė, koks mažiukas!“; „O su megztiniu tu atrodei labiau treniruotas!“; „Kažkaip nesuprantu – tau tiek nedaug reikia?“; „O tu, apskritai, anksčiau tuo esi kada nors užsiėmęs?“ – tai vos kelios frazės, kurios padės per labai trumpą laiką atsikratyti partnerio. Tačiau jeigu „mažo“ savininkas turi labai didelę širdį, kurią jūs mylite ir vertinate, tuomet laikykite liežuvį už dantų. Arba raskite pretekstą pagyrimui.

Pašaliniai pokalbiai

Ar prisimenate filmą „Ko nori moterys“ („What Women Want“)? Ten Melo Gibsono herojus „girdėjo“ savo partnerių mintis ir ne visada tos mintys buvo susijusios su tuo, kas vyksta lovoje. Kažin, ar jūsų antroji pusė gali pasigirti tokiais neįtikėtinais gebėjimais, tačiau jam ir nebūtina žinoti, kad jūs iki šiol neatsipalaidavote nuo darbo reikalų ar mintyse sudarote produktų, kuriuos būtina nupirkti parduotuvėje, sąrašą. Todėl net jeigu jūs staiga prisiminėte kažką labai svarbaus ir tiesiog dabar pamatėte, kad seniai metas pakeisti šviestuvą, neverta apie tai užsiminti jus patenkinti besistengiančiam vyrui. Labai tikėtina, kad jis tokioje situacijoje neįvertins jūsų šeimininkiškumo.

Tinginystė

Viena vertus, vyrams patinka, kai jiems reikia mus užkariauti, kad galėtų ateiti, pamatyti ir nugalėti. Kai jis gali pasijusti svarbiausiu ir pats viską nuspręsti. Kita vertus, vyrai pirmenybę teikia aktyvioms partnerėms, kurios rodo iniciatyvą. Santykiai su rąstus primenančiomis moterimis gali patikti tik visiškiems mėgėjams. Todėl nesigėdykite savo aktyvumo ir nepamirškite, kad seksas – dviejų užsiėmimas, o ne vienpusės pastangos.

Perdėtas aktyvumas

Tai kitas ankstesnės lovoje daromos klaidos kraštutinumas. Jeigu kas pusę minutės bandote pakeisti pozą, siūlote tiesiog dabar nuo lovos persikraustyti ant palangės, o nespėjusi jos pasiekti griūnate ant grindų, tempdamasi paskui save partnerį, rizikuojate persistengti. Įvairovė sekse – puikus dalykas, tačiau nepaverskite jo bėgimu kliūčių ruožu, kitaip jūsų vyras gali anksčiau laiko pasitraukti iš distancijos.

Savo kūno gėdijimasis

Kaip rodo statistika, 90 procentų moterų yra nepatenkintos savo kūnu. Beje, į šį milžinišką skaičių patenka net ir pačios gražiausios, liekniausios ir jauniausios merginos. Ir kai mes liekame su vyru vienumoje, apsinuoginusios, be kūno linijas formuojančių apatinių ir maskuojančio kirpimo sijono, dažnai moteriai atrodo, kad griūna pasaulis.

Štai dabar jis pamatys mano siaubingą pilvą, storą užpakalį, negražią krūtinę, atsikišusius raktikaulius, apgamą, randą (tinkantį pabraukti), apsisuks ir išeis. Ir prasideda reikalavimai išjungti šviesą, mėginimai susivynioti į patalus, o ypatingai išradingos sugeba savo vyrui net raištį ant akių užrišti. Bet, kaip žinia, vyrai „myli akimis“. Jiems būtina matyti savo „brangenybes“ – tai, ką mes slepiame nuo svetimų akių ir saugome išskirtinai jam. Negana to, jūsų didelį užpakalį jis gali laikyti pagrindiniu jūsų privalumu, o iš vaikystės likusį randą – išskirtinumu, kurį nori dažniau matyti. Atimti iš jo šį malonumą – viena iš didžiausių klaidų sekse.

Rūpinimasis vien tik savo malonumu

Paprastai ši klaida priskiriama vyrams. Vyrauja nuomonė, kad būtent jie daugiausia dėmesio skiria savo malonumui, po orgazmo nusisuka į sieną ir užmiega. Tačiau, pasirodo, seksualinių egoisčių nemažai ir tarp dailiosios lyties atstovių. Gavusios savo, jos praranda bet kokį susidomėjimą partneriu ir geriausiu atveju jam leidžia pabaigti tai, ką pradėjęs. Kai kurios sugeba netgi nutraukti lytinį aktą, nes nebemato prasmės jo tęsti. Tokių dalykų normalūs vyrai negali pakęsti.

Savo ligų slėpimas

Tai labai rimta klaida, kurios gali neatleisti ne tik vyras, bet ir teismas. Žinoma, kalba eina ne apie slogą ir ne apie akmenis inkstuose. 2010 metais vokiečių dainininkė Nadja Benaissa buvo nuteista dvejiems metams kalėjimo už tai, kad platino ŽIV. Šiemet rugpjūtį teismas skyrė kaltinamąjį nuosprendį už tokį patį nusikaltimą eilinei Penzos gyventojai. ŽIV – žinoma, tai jau kraštutinis atvejis. Tačiau net jeigu jūs sergate infekcija, kuri jums atrodo nereikšminga, būkite sąžininga. Kitaip jūsų tylėjimas gali virsti pačia tikriausia žmogiškąja tragedija. Na, ir žinoma, nepamirškite prezervatyvų!

Tylėjimas

Tylėjimas vertinamas tik per tardymus atsidūrus priešo nelaisvėje arba susėdus prie stalo su būriu liežuvautojų. O štai lovoje geriau rodyti gyvybės ženklus. Mažai kuriam vyrui patinka seksas su nebyle. Jeigu jums norisi šaukti, tai šaukite. Norite dejuoti – dejuokite. Kai kurioms netgi patinka nepadoriai kalbėti ar keiktis. Kodėl gi ne, jeigu tai jus abu tenkina? Nenorite garsių žodžių – šnabždėkite vienas kitam į ausį švelnius žodžius. Svarbiausia, darykite viską nuoširdžiai. Kitaip – grįžkite prie pirmojo punkto.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (156)