Kitos šalys, kiti papročiai – tai galioja ir seksualiniame gyvenime. Lytinio akto trukmė skiriasi priklausomai nuo šalies.

Anot statistikos, ištvermingiausi meilužiai yra Nigerijoje. Vis dėlto daugelis vyrų visame pasaulyje įsitikinę, kad geras seksas turi trukti ilgai. Tik moterys nesutinka, kad esmė slypi trukmėje.

Laikas įžanginiams žaidimams

Porų ir sekso terapeutė Beatrice Wagner atskleidė, kodėl ilgas lytinis aktas gali būti privalumas.

Pasak ekspertės, viskas kas gražu, norisi, kad tęstųsi ilgai. Vis dėlto, geras seksas prasideda nuo įžanginių žaidimų. Jau abipusių glamonių metu išsiskiria hormonai, kurie sekso metu garantuoja malonumą. Todėl ilgi meilės žaidimai pasižymi ilgalaikiu poveikiu.

To moterys nenori

Vis dėlto, daugeliui moterų pernelyg ilgi meilės žaidimai neatrodo itin malonūs. Pensilvanijos mokslininkai nustatė, kad daugumai moterų pakanka trylikos minučių įžanginių glamonių.

Kaip rodo tyrimo rezultatai, dailiosios lyties atstoves labiausiai erzina mechaniški ir grubūs vyrų judesiai.

Lėtas seksas

Terapeutė B. Wagner pataria vyrams kartkartėmis sustoti ir pasimėgauti lėtu seksu, kad iš naujo atrastumėte gilius žvilgsnius ir intensyvius prisilietimus.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (784)