Iš tiesų, į ką atkreiptumėte dėmesį pirmiausia? Kas jus trauktų? Akių spalva? Plaukai? Šypsena? Pečių plotis? Kažin ar nors vienas iš šių atsakymų tinka. Jaunystėje daugumai moterų patinka aukšti, liekni ir tamsiaplaukiai vyrai. Tačiau sulaukusios penkiasdešimties moterys dažniausiai nebegali išskirti patinkančio vyro išvaizdos bruožų.

Dažniausiai damas traukia tie vyrai, kurie spinduliuoja užtikrintu seksualumu. Tad kyla klausimas, kas leidžia vyrui turėti štai šią užtikrinto seksualumo aureolę?

Pabandykite prisiminti visus vyrus, prieš kuriuos jums linko keliai ir kūnas pašiurpdavo. Vienas su paprasčiausiais sportiniais marškinėliais atrodė taip, kad buvo įmanoma galvoti vien apie jo torsą… Kitas taip žiūrėjo į jus, kad neįmanoma pamiršti iki šiol. Ir visgi dažniausiai į atmintį ateis, greičiausiai, visiškai kiti dalykai. Charakteris, elgesio maniera…

Taigi, kokios vyrų savybės dailiąją lytį labiausiai traukia prie stipriosios?

1. Jėga

Kalba eina ne apie atsispaudimų skaičių, kuriuos jis gali padaryti per dvi minutes. Nors, žinoma, raumenys ir tvirtas pilvo presas dar niekam nepamaišė. Kalbama apie vidinę jėgą, apie nematomą plieno strypą. Tokio vyro akyse gali perskaityti: „Aš žinau, kas toks esu ir ko noriu iš gyvenimo“.

Pats seksualiausias tas vyras, kuris pasitiki savimi, blaiviai vertina savo jėgas ir galimybes. Tas, kuris pasiekia tai, ko nori. Jis nepasiduoda infantiliems kaprizams ir charakterio silpnybėms. Už tokio vyro pečių norisi būti kaip „už akmeninės sienos“.

2. Pažeidžiamumas

Jeigu vyras nerodo pažeidžiamumo, jis negali būti stiprus. Tai reiškia, kad jam negėda kalbėti su moterimi apie savo troškimus, baimes, apie savo jausmus jai. Jis nebijo pripažinti savo kaltės, paprašyti atleidimo ir pasirodyti neteisiu.

Be absoliutaus nuoširdumo (iš abiejų pusių!) intymumo pasiekti neįmanoma. O būtent šis intymumas paprasčiausią seksą paverčia mylėjimusi.

3. Vientisumas

Būtent šis veiksnys berniuką skiria nuo vyro. Ir nors narcizai, kazanovos ir „blogiečiai“ iš pradžių sužavi, palaipsniui paaiškėja, kad visa tai – ne daugiau nei kaukė, o visas jų įvaizdis tėra stipriai išpūstas burbulas.

Visus šiuos žaidimus vyrai žaidžia tik norėdami pakelti savo pačių savivertę. Nėra nieko seksualaus tame vyre, kuris apsimeta kažkuo kitu, kuris nejaučia, o tik vaidina jausmus, ir kuris apsimeta, kad moters išgyvenimai jo visiškai nejaudina.

4. Intelektas

Smegenys, net ir turint omenyje jų išorinį nepatrauklumą, yra pati seksualiausia vyro „sudedamoji dalis“. Ir kalba čia eina visai ne apie intelekto koeficientą. Tai tiesiog sausi skaičiai. Kalbama apie nepasotinamą žinių alkį, norą atverti sau kažką naujo, kurti ir neįstrigti kažkokioje vienoje veikloje. Kalbame čia apie vyrą, kuris žino ir moka daugiau už savo moterį. Su kuriuo įdomu kalbėtis, ginčytis, klausyti jo nuomonės.

Rimtai, moterų dažniausiai nedomina tokio vyro ūgis ir plaukų spalva, jeigu jis sužavės savo intelektu, ji – jo.

5. Humoro jausmas

Vyras be humoro jausmo – tai tas pats, lyg duše staiga baigtųsi karštas vanduo. Išties labai sunku bendrauti su labai rimtu, viską pažodžiui suprantančiu ir retai besijuokiančiu vyru. Nes intelektas ir humoro jausmas – dažnai tarpusavyje susiję dalykai.

Protingas žmogus supranta užuominas ir moka rasti šviesias, tiksliau, juokingas puses netgi tokioje situacijoje, kuri atrodo be visiškai jokios išeities. Tačiau čia taip pat svarbu, kad partnerių humoro jausmas sutaptų. Jeigu jūsų nejuokina jo humoras, o jo – jūsiškis, tai jokia meilės jėga nesugebės išlaikyti jūsų kartu.

6. Šiltumas

Jeigu bandai prisibelsti prie žmogaus, kuris užsidarė savyje ir neprisileidžia nieko arčiau nei per metrą, tai labai vargina. Empatija, šypsena ir mokėjimas pasijuokti iš problemos kartu – visa tai atveria jausmus. Patikėkite, gerumas labai seksualu.

7. Dosnumas

Nėra nieko neseksualiau, nei šykštumas. Be to, šykštuolis gali šykštėti ne vien pinigų, bet ir jausmų. Ir nors nevaldomas resursų (ir emocijų) dalijimas byloja apie savikontrolės nebuvimą ir žemą savivertę, kiekvieno cento skaičiavimas ir jausmų taupymas demonstruoja, kad žmogus visiškai nevertina savo partnerio.

Ne viena moteris iš savo patirties gali pasakyti, kad šykštūs vyrai taip pat šykšti ir švelnumo lovoje. Kitaip tariant, dosnus vyras ne tik kad nepagailės pinigų gražiai puokštei be progos, bet ir atiduos save visą gerokai intymesnėse situacijose.

8. Švelnumas

Tai bet koks šilumos pasireiškimas. Lengvas bučinys į kaklą, kai moteris plauna indus, o jis praeina pro šalį. Kai vyras glosto savo moters kelį po stalu, kai jie kalbasi su draugais prie vakarienės stalo. Kai jis deda galvą jai ant krūtinės vien todėl, kad jam taip patogiau sėdėti šalia moters ir kartu žiūrėti filmą. Vyras, kuris mėgsta prisilietimus dėl jų pačiu, o ne dėl sekso – štai tai yra seksualu.

9. Sąmoningumas

Jaunoms moterims patinka ambicingi vyrai, tačiau vėliau tai praeina. Bėgant laikui dailiosios lyties atstovės supranta, kad daugumos ambicijų negalima pavadinti tikromis. Dažniausiai tai pagimdo nepasitikėjimą savimi, godumą ir agresiją. Šios savybės, sutikite, apskritai nejaudina.

Sąmoningumas – tai gebėjimas būti dėmesingu pačiomis sunkiausiomis ir skausmingiausiomis gyvenimo akimirkomis. Kai vyras išlieka ramus visų nelaimių akivaizdoje, kad ir kokias jam būtų paruošęs likimas, kai nei viena nesėkmė negali išmušti jo iš kelio. Štai nuo tokių vyrų moterims linksta keliai.

10. Partnerystė

Vienintelė vieta, kur dažnai moteriai norisi paklūsti – miegamasis. Ir tai tik tada, kai jai to norisi. Visose kitose situacijose jai reikia vyro, kuris nesistengs jai komanduoti, supras kompromisų, abipusio supratimo ir pagarbos svarbą. Moterys neturi laiko, kurį galėtų švaistyti vyrui, kuris nori dominuoti vien tam, kad pasijaustų mačo.

11. Pasitikėjimas lovoje

Tikrasis pasitikėjimas niekaip nesusijęs su vyro penio dydžiu, pozų įvairove ir sekso trukme. Tai bendra atmosfera miegamajame, kurią jis sukuria. Tai ne dominavimas, tai – autoritetas. Jo noras suprasti moters kūno kalbą, pastebėti menkiausius pasikeitimus jos kvėpavime, žiūrėti reikiamą akimirką jai į akis. Su tokiu vyru moteris nebijo būti atvira, pažeidžiama, nes jaučiasi neįtikėtinai geidžiama. Moteriai apmiršta širdis nuo vyro, kuris žino ne tik tai, ko nori pats lovoje, bet ir ko nori jo moteris.

Dauguma šių punktų jaunystėje moterims neateina net į galvą. Tada joms patinka turtingi verslininkai su gražiais sportiniais automobiliais, kurie gali nusivesti į brangius restoranus ir dovanoti brangias dovanas. Tačiau bėgant metams moterys supranta, kad visa tai neamžina ir svetima – pinigai baigiasi ir žmogus pasikeičia. Nenuginčijamas brandžios moters privalumas – ji pagaliau supranta, kokio vyro nori šalia.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (1349)