Problemos lovoje kyla dėl partnerių nesuderinamumo lovoje arba dėl klaidų, arba dėl naujų įpročių, kurie atstumia nuo jūsų vyrą.


Neverta iš karto galvoti apie kokius nors figūros trūkumus, juk moters seksualumas ir temperamentas slypi jos mintyse ir fantazijose, balse ir judesiuose, tame, kaip ji elgiasi visuomenėje ir netgi būdama viena. Aptarsime paplitusias klaidas, susijusias su vyrais, kurias moterys daro lovoje.

1. Jūsų miegamasis panašus į jūsų biurą

Atrodo, kaip kompiuteris ar keletas faksų miegamajame galėtų paveikti jūsų partnerio libido. Tai nesužadina partnerio aistringai nakčiai. Įsidėmėkite – jūsų miegamasis – tik miego ir meilės vieta. Visą techniką ir su darbu susijusius popierius palikite už jo durų, išimtį galima padaryti tik knygoms apie seksą, intymiems žaislams ir romantiškiems niekučiams.

2. Tabu oralinėms glamonėms

Žymaus serialo ,,Seksas ir miestas“ herojė apie tai sakė: ,,Galbūt tai ir ne pati mėgstamiausia veikla, bet su šauniu vaikinu tai gali tapti visai maloniu užsiėmimu“. Nelaikykite oralinio sekso iškrypimu, juk jūs mylite savo vyrą visą ir jokie tabu čia netinkami. Visiškas oralinio sekso atsisakymas gali įvaryti jūsų mylimajam kompleksų.

3. Perdėtas švarinimasis

Šokimas iš lovos ir bėgimas į vonią iškart po orgazmo – ne pats maloniausias vaizdas vyrui. Neskubėkite susitvarkyti – nusimaudyti po dušu reikia, bet ne iš karto po akto. Likite lovoje su partneriu, pasibučiuokite, apsikabinkite, pasikalbėkite.

4. Namų apranga

Nebūtinai turite vaikščioti po namus raudonais apatiniais rūbais ir gundančiomis kojinėmis, tačiau ištampytos sportinės kelnės, suplyšę marškinėliai ir agurkų kaukė ant veido – viso to jūsų vyras neturėtų matyti. Juk nesvarbu, kur jūs esate, svarbu, kad noras patikti savo vyrui jūsų niekada nepaliktų, net jei jo nėra šalia. Jūs žinote, kas jam labiausia patinka, kokia jūsų figūros dalis – būtinai tą pabrėžkite, kad mylimasis galėtų gėrėtis jumis.

5. Pokalbiai apie buvusiuosius

Apie draudimą užsiminti apie buvusį žino kiekviena mergina, tačiau kažkodėl pamiršta. Nė vienam žmogui nepatinka būti lyginamam su kažkuo, ypač vyrui. Jūs nesijautėte nei geriau, nei blogiau su buvusiuoju – tiesiog kitaip. Dabar šalia jūsų žmogus, kurį mylite labiausiai, todėl nesistenkite jam pasakoti apie buvusių mylimųjų patirtį.

6. Seksui nereikia ilgo pasiruošimo

Kiekvieną kartą jūs dažotės, šukuojatės, valotės dantis, darotės manikiūrą – pedikiūrą ir kai ateinate pas vyrą, jis jau būna užmiršęs ir seniai įsigilinęs į televizorių. Spontaniškumas sekse pats svarbiausias aistros sužadintojas vyrui.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (2125)