Išklausykime "kaltinamąją" pusę ir pabandykime paanalizuoti šią situaciją. Moterų "šaltumo" priežastys yra dažniausiai tos pačios - tai griežtas auklėjimas, įspraudžiantis moterį į siaurus rėmus, iš kurių labai sunku išsivaduoti. Galima tik tikėtis, kad ateinančiose kartose moterų, jaučiančių pasitenkinimą seksu, bus žymiai daugiau.

Taigi - žodis vyrams.

"Kartą buvau su moterimi, kuri mane stačiai siutindavo. Aš visada jausdavausi taip, tarsi atlikčiau "orgazmo testą": suteiksiu jai orgazmą ar ne? Ji skundėsi, kad ne jai visada pavyksta patirti ekstazę, ir aš, savaime suprantama, labai stengdavausi ją patenkinti. Tačiau ji tikriausiai manė, kad aš esu ekstrasensas ar kažkas panašaus. Ji niekada nekalbėjo, ko jai norėtųsi ir kas ją jaudina. Ji manė, kad jai aš išspręsiu šį galvosūkį, tai pasirodysiu besąs "tikras vyras".

Kartais man atrodydavo, kad visos mano pastangos bevaisės, nes kiek aš ją beglamonėjau, ji nei menkiausiu judesiu ar garsu neparodydavo, kad jai tai patinka. Aš nežinojau, ar teisingai elgiuosi. Būdavo atvejų, kai aš stimuliuodavau ją ištisą pusvalandį be pertraukos - net rankos nutirpdavo - o ji niekaip man nepadėdavo...Galų gale aš ją mečiau - man tai buvo per sunkus darbas."

"Mane be galo erzina, kada mano žmona ima mane kaltinti, kad nejaučia orgazmo. Tai būtų galima suprasti, jeigu aš būčiau jai nedėmesingas, tačiau taip nėra. Kartais orgazmą ji pajunta ir po ilgesnės meilės įžangos, o kai to nebūna, ji savo elgesiu man sako, kad tai - mano kaltė."

Žinoma, vyrai stengiasi padėti moteriai pasiekti orgazmą, tačiau jie nemėgsta, kai moterys, to nepajutusios, ima juos kaltinti. Moterys, užmetančios visą kaltę savo partneriui ant pečių, neišvengiamai sukelia jų pasipiktinimą.

Kodėl tai erzina vyrus?

Tai sukelia vyrams didelį psichologinį spaudimą - jie ima jaustis nevykėliais.

kai jūs nesakote savo partneriui, ko norite, jis jaučiasi kaip egzaminuojamas meilužis. Tai jį labai erzina.

Kodėl moterys taip elgiasi?

1. Dauguma moterų gėdijasi pasakyti vyrui, kas ją jaudina, kad nepasirodytų "blogomis mergaitėmis", mėgstančiomis seksą, bet tuo pačiu metu jos labai nori patirti orgazmą.

2. Pasakodamos partneriui, kaip mus reiktų pastimuliuoti, mes lyg ir pripažįstame, kad nesame sekso dievaitės, pajuntančios ekstazę vos tik mostelėjus ranka.

Dauguma moterų nusprendžia geriau jau pasyviai gulėti ir nejausti pasitenkinimo, negu pripažinti tai, jog joms sunku pasiekti orgazmą.

Sprendimas:

Mylėkite save ir nesigėdykite kalbėti savo partneriui apie tai, kas jus jaudina.

Atminkite: jis visiškai neprivalo žinoti, kaip jums padėti pasiekti orgazmą. tačiau jis gali būti jus mylintis partneris. Pakalbėkite su juo apie tai, bet ne lovoje. Pasidalinkite savo seksualinėmis fantazijomis ir išsakykite savo poreikius. Jeigu jums lengviau pasiekti orgazmą masturbuojantis, pasakykite jam, kaip tai darote.

Ir nesijaudinkite - jūsų partneris tikrai nebus šokiruotas jūsų patarimų. Priešingai, tai gali jį sujaudinti. Šis "verbalinis" seksas gali būti tikrai ne mažiau jaudinantis ir svarbus, nei fizinis.

Šaltinis
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, tradicinėse žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją