Naujausio tyrimo duomenimis, taip pat jaučiasi ir stiprioji lytis, tik vyrams moters orgazmas suteikia dar daugiau moralinio pasitenkinimo nei gali atrodyti. Leidinyje „The Journal of Sex Research“ publikuotame tyrime dalyvavo 810 heteroseksualių vyrų. Jie skaitė prasimanytus scenarijus apie seksualinę sueitį su patrauklia moterimi.

Vienuose moteris patyrė orgazmą, kituose – ne. Paskui vyrai vertino savo seksualinę savivertę (tai yra, kiek savimi pasitiki lovoje) ir kiek vyriški jie jaustųsi išgyvenę jiems pateiktus scenarijus.

Nenuostabu, kad vyrai jautėsi vyriškesni ir didesnės seksualinės savivertės tais atvejais, kai moterys patiria orgazmą. Taigi, mokslininkai padarė išvadą, kad moterų orgazmas vyrų akyse iš dalies yra vyriškumo pasiekimas.

Taigi, puiku žinoti, kad kai patiriate orgazmą, tai yra abipusė nauda partneriams: jūs patiriate malonumą, o jis – savo ego pamaloninimą. Nors, žinoma, daugeliui moterų gana sunku patirti aukščiausią palaimą kiekvienos sueities su partneriu metu. Bet tai normalu, toks gyvenimas. Tai nereiškia, kad moteris turėtų imituoti orgazmą vien tam, kad jos antroji pusė galėtų patapšnoti sau per petį. Jūsų orgazmas yra jūsų malonumas, tad jeigu pavyks jį patirti – nuostabu. Jei ne… jis išgyvens.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (231)