Šešis požymius, bylojančius, kad vyras jums neabejingas, vardija elle.ru.

Jis visada pasirengęs padėti

Atnešti reikiamus dokumentus, padėti užnešti daiktus ar įpilti alyvos į automobilį – įsimylėjęs vyras ras eilę būdų parodyti, koks rūpestingas ir dėmesingas jis gali būti. Nepraleiskite šanso, juk jeigu skatinsite jo iniciatyvą, tai po kurio laiko jis vis dėlto ryšis prisipažinti, ką jums jaučia.

Jis pradėjo labiau savimi rūpintis

Nenustebkite, jeigu atsitiktinai sutiksite savo potencialų gerbėją artimiausioje sporto salėje. Juk stipriosios žmonijos pusės atstovams nemažiau nei moterims svarbu gerai atrodyti. Be to, jeigu jūs pastebėjote, kad jis pradėjo ateiti į darbą vilkėdamas naujus kostiumus, neabejokite, kad visi įsimylėjimo požymiai tiesiog akivaizdūs.

Jis įsileidžia jus į savo asmeninę erdvę

Kaip suprasti, kad vyras įsimylėjęs, tačiau tai slepia? Pabandykite pažeisti jo asmeninę erdvę ir pokalbio metu padėti ranką jam ant peties ar paprasčiausiai prieiti arčiau nei įprastai. Jeigu jūsų potencialus gerbėjas tokiu atveju intuityviai neatsitrauks, o, priešingai, pasistengs dar sumažinti distanciją, vadinasi, jis greičiausiai jaučia jums šiltus jausmus.

Tampa agresyviu, jeigu mato potencialius konkurentus

Nepriklausomai nuo to, ar pasirengę pripažinti savo jausmus, ir ar mato jūsų akyse atsaką, stipriosios žmonijos pusės atstovai paprastai agresyviai reaguoja į savo potencialius konkurentus. Todėl nenustebkite, jeigu būdami bendroje kompanijoje jūs pastebėsite, kad jūsų gerbėjas itin jautriai reaguoja į kitų vyrų jūsų adresu pasakytus komplimentus. Pavyduliavimas – akivaizdus požymis, kad jis neabejingas jums.

Jis nuolat rašo jums žinutes

Ko gero, tai pats akivaizdžiausias atsakymas į klausimą: kaip suprasti, ar vyras jus įsimylėjo? Patikėkite, jis kažin ar rašytų jums po šimtą žinučių per dieną, jeigu nebūtų jumis nuoširdžiai susidomėjęs.

Jis dažnai kalba apie šeimą ir vaikus

Paprastai vyrai retai kalbėdami su moterimi kelia šiuos klausimus, ypač jeigu jie dar nėra pasiekę „oficialaus“ mylimojo statuso. Tad tai yra dar vienas būdas atsakyti į klausimą: kaip suprasti, kad vyras jus įsimylėjo. Jeigu jūs pastebėjote, kad atsitiktinio pokalbio metu jis vis dažniau ima jus klausinėti apie šeimą ir vaikus, neabejokite, kad jo širdis jau priklauso jums.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (271)