1. Aš tave myliu

Prieš vakare laukiantį romantišką pasimatymą, visą dieną siųskite savo antrajai pusei meilės žinutes. Tai puikus siurprizas vasario 14 dieną, ypač toms poroms, kurios priverstos didžiąją dienos dalį praleisti toli vienas nuo kito. Pavyzdžiui, kas valandą išsiųskite balso pranešimą su vienintele fraze: „Aš tave myliu“, tik skirtingomis kalbomis. Kuo ekstravagantiškesnis dialektas, tuo geriau.

2. Erotinė pasaka

Pasakos prieš miegą variantas suaugusiems – paskaityti mylimam žmogui apsakymą, kurį patys šiai šventei parašėte. Patys kūrybingiausi gali tai padaryti eilėmis. Pratęsdami „literatūrinį vakarą“ galite suvaidinti gražią sceną iš savo autorinio apsakymo tiesiog dabar.

3. Karšta vonia

Kiekvienas bent kartą gyvenime turime išbandyti šio žanro klasiką: žvakės, kvapai, maloni foninė muzika ir švelnūs bučiniai putose. Tiesa, gerai būtų, kad toks karštas Valentino siurprizas būtų suruoštas burbulinėje vonioje ar bent jau erdvesniame vonios kambaryje. Drąsesnis variantas – įgyvendinti kino filmų sceną ir pripilti vonią putojančio vyno. Bendras dušas po „stebuklingų burbuliukų“ taps maloniu pratęsimu.

4. Energingas rytas

Paruoškite savo antrajai pusei skanius pusryčius į lovą ir šalia pagalvės palikite raštelį su meilės žodžiais – tegul iš pat ryto pajus jūsų romantišką nusiteikimą.

5. Paslaptingas žemėlapis

Visi berniukai vaikystėje bent kartą įsivaizdavo save piratais, ieškančiais paslaptingo lobio. Net jeigu nuo tada praėjo keli dešimtmečiai ir šalia jūsų dabar rimtas ir solidus beveik dviejų metrų ūgio vyras, patikėkite, jo širdyje vis dar slypi tas jaunasis „piratas“ su plastikiniu kardu per petį. Originalus siurprizas vasario 14 dienai – žemėlapis, kuris atves jūsų „Valentiną“ iki paslaptingojo lobio, t. y. dovanos.

O ja gali būti, pavyzdžiui, SPA procedūra dviem. Pakeliui į SPA centrą sugalvokite jam porą įdomių užduočių. Pavyzdžiui, užsakykite kavinėje tą patį gėrimą, kurį jis gėrė per pirmąjį pasimatymą su jumis, o padavėjas tegul perduos užuominą antrai užduočiai. Arba prisiminkite jūsų romantišką kelionę į Romą ir paprašykite rasti „labiausiai itališką vietą“ jūsų mieste (tai gali būti restoranas, butikas ar kultūros centras). Tegul šis maršrutas primins judviem apie laimingas jūsų bendro gyvenimo akimirkas.

6. Pasitelkite socialinius tinklus

Socialiniai tinklai gali šventinėmis dienomis suvaidinti labai svarbų vaidmenį. Kodėl neparuošus mylimajam siurprizo per Valentino dieną? Pavyzdžiui, „Instagram“ sukurkite naują paskyrą. Kaip vartotojo vardą nurodykite malonybinį vardą, kuriuo namuose šaukiate savo antrąją pusę (@katinas85, @mylimas_vyras, @valentinas) arba jūsų abu vardus (@marija_viktoras_lovestory). Profilį papildykite mėgiamomis abiejų nuotraukomis – iš jų išeis romantiška jūsų santykių retrospektyva. Visų įsimylėjėlių dieną tiesiog išsiųskite jam prašymą priimti į draugus. Tą patį galima padaryti bet kuriame kitame socialiniame tinkle.

7. Vaidmenų žaidimai

Intriguojantis psichologinis žaidimas, kuris padės uždegti naują aistrą netgi tose porose, kurios jau ilgus metus kartu. Susitarkite susitikti kokioje nors vietoje ir vaidinkite du nepažįstamus žmones, kurie patiko vienas kitam ir neprieštarautų kartu praleisti vakarą. Pradėkite iš toli: atsitiktiniai žvilgsniai, pirmas užkalbinimas, koketavimo kupini pokalbiai prie baro…

Pasitelkite visą savo aktorinį talentą, pasistenkite įtikinti save to, kas vyksta tikroviškumu, ir galėsite iš naujo išgyventi šį malonų ir jaudinantį pirmojo pasimatymo su nuostabiu nepažįstamuoju jausmą. Jūsų meilės istorijoje atsiras dar vienas romantiškas skyrius.

8. Meilės kuponai

Išspausdinkite jam kelias dešimtis meilės kuponų, kuriame būtų nurodyti slapti ir šmaikštūs vyro norai: „Žvejyba su draugais vietoj apsipirkimo“, „Pusvalandis erotinio masažo krūtine“, „Futbolo rungtynės vietoj „Sekso ir miesto“ ir panašiai. Nurodykite ant kuponų galiojimo laiką: metai ar vos mėnuo?

9. Antivalentinas

Ką čia slėpti – daugelį vyrų artėjanti šventė, švelniai tariant, erzina, ir jie ją priima kaip pareigą. Imkitės gudrybės ir peržaiskite jį. Šalin rožines širdutes, šventinius saldumynus, gėles ir kvepalus! Visas vakaras skirtas futbolui, bulvių traškučiams ir po butą išmėtytoms kojinėms.

10. Malonumas – detalėse

Dažnai artėjant Švento Valentino dienai mes stengiamės nuveikti kažką neeilinio ar ieškome originalaus siurprizo, kai iš tikrųjų pakanka vien to, kad suteikiame antrajai pusei galimybę pasijausti ypatingu. Demonstruokite daugiau švelnumo, geranoriškumo, draugiškumo, aistros… Apsupkite savo mylimą žmogų maksimaliu rūpesčiu, būkite dėmesinga smulkmenose. Pradėkite rytą bučiniu ir pusryčiais į lovą.

Paskambinkite jam į darbą, tiesiog tam, kad pasakytumėte, ką jis jums reiškia. Grįžkite namo anksčiau, kad spėtumėte paruošti jo mėgstamą patiekalą. Nedidelės pergalės garantuoja bendrą pergalę. Tai taisyklė, kuri galioja ne tik Valentino dienai.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (26)