Visai nesunku padaryti taip, kad vyras jus įsimylėtų. Bet koks vyras, net tas, kuris turi daug patirties, perpranta visas jūsų paslaptis, kiaurai mato visas jūsų gudrybes.

Tėra viena kertinė mintis, kurią sužinojusios galėsite bet kurį vyrą paskatinti jus įsimylėti – net tokį, kuriame vietoje širdies – ledo gabalėlis.

Pradžiai – pasakėčia. Vyras pasikvietė savo 20 m. sūnų ir paklausė: „Ar tau patinka višta?“ „Taip“, – atsakė sūnus. „Kaip gi? Jei višta tau patiktų, jeigu ją mylėtum, glostytum, brangintum, kedentum plunksnas, iš rankų lesintum. O tu joms galvas kapoji. Nepatinka tau višta, tau tik jos skonis patinka“, – pakėlė balsą tėvas.

Na, o pasakėčia štai ko moko: vyrai įsimyli skonį, palaimą, kurią suteikia moteris. Bet ne ją pačią.

Taip, išvaizda gali sužavėti. Bet vyrai įsimyli skonį, būseną, kurią dovanoja moteris. Ar manote, kad „širdžiai neįsakysi“? Dar ir kaip įsakysi.

Ar mokate teikti vyrui palaimą? Ne apie seksą kalbame (ir apie seksą, bet tik iš dalies). Kas vyrams yra palaima? Pavyzdžiui, komplimentas vyriškai savybei + parodymas, kad jis reikalingas + dėkingumas + savo moteriškos silpnybės demonstravimas.

„Ačiū, kad padėjai susigaudyti šiame telefone, tu – ekspertas, be tavęs nesusidoročiau.“ „Oi koks šuo, bijau, galiu už tavęs pasislėpti? Ačiū, kad apgynei, su tavim taip ramu.“ (Net jei šuo – kumščio dydžio). „Tu sportuoji, kaip šaunu, vadinasi, man nebaisu su tavim eiti į tamsius skersgatvius, juk taip bijau tamsos.“

Kas vyksta? Veikiate vyro instinktus. Vyras negali jų kontroliuoti. Vyrai turi poreikį būti reikalingi, stiprūs, rūpintis (silpna, ne stipria) moterimi. Pabandykite pritaikyti minėtą patarimą. Net su pažįstamais vyrais, iš kurių nieko nenorite.

Įdėmiai stebėkite savo reakciją. Labai įdomu. Tokiu elgesiu moteris sukursto vyro viduje ugnelę, suteikia jam pasitenkinimo. Įsivaizduokime, kad tai – laužas, o šiuo patarimu jus mestelite šakelę, kad laužas gerai degtų. Bet jei sumesite visas šakeles iš karto, laužas įsidegs, o paskui greitai užges.

Kas toliau? Pasislėpkite. Tai yra, padarykite pauzę, mėtydamos šakeles. Laukite aktyvumo iš vyro pusės. Ilgai laukti nereikia. Jei vyras jums įdomus, bet kažko lūkuriuoja, mestelėkite dar vieną šakelę. Juk vyrai įvairūs, dalis iš pradžių nereaguoja.

Priminkite apie save. Parašykite ar pasakykite: „Ką tik ėjau pro kavinę, kurioje su tavim buvome, prisiminiau, kaip smagiai praleidome laiką. Kaip gyveni?“ Moteriška užduotis – tik provokuoti, kurstyti ugnį. Veikti turi vyras.

Kaip elgiasi įsimylėjęs vyras? Jeigu moteris viską daro teisingai, vyras negalės suvaldyti savo instinktų. Jam tikrai norėsis vėl ir vėl patirti tą palaimą, t. y. būti su ta moterim. Kuo labiau jis įsitrauks, tuo stipriau įsimylės. Dėmesio – dabar nerašau, kad norint patikti vyrui, reikia būti dar patraukliai, prisižiūrėjusiai, pozityviai, vystyti moteriškumą – juk tai savaime suprantama.

Atsiminkite – kuo moteriškesne tapsite, tuo stipresnius, tikresnius vyrus pritrauksite į savo gyvenimą. Ir tuo lengviau bus padaryti, kad kiekvienas vyras jus įsimylėtų.

Ką vertėtų įsidėmėti:

-Vyrai įsimyli skonį, palaimą, ugnį, kurią teikia moteris.

-Stenkite paveikti vyro instinktus, o ne jo smegenis.

-Komplimentas vyriškai savybei + parodymas, kad jis reikalingas + dėkingumas + savo moteriškos silpnybės demonstravimas.

-Nemeskite į laužą visų šakelių iš karto. Provokuokite, priminkite apie save.

-Pasislėpkite. Įtraukite į žaidimą.

-Moteriškumas gali daug ką.

-Vystykite savo moteriškas savybes, moteriškumą.

Tapk DELFI Gyvenimo draugu „Facebook“ ir sek naujienas ant savo sienos!

Šaltinis
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (424)