Rimtų pažinčių svetainė DarniPora.lt pateikia kelias priežastis, kodėl vyro ieškoti tik dėl pinigų yra didelė klaida.

1. Už viską vis tiek turėsite sumokėti. Galbūt turtingas vyras apipils jus brangiomis dovanomis, galėsite kartu ilsėtis brangiausiuose kurortuose ir puoštis garsių dizainerių drabužiais, tačiau nemanykite, kad už tai jūs nieko neturėsite duoti. Jei šis vyras yra įpratęs pirkti moters dėmesį, nesitikėkite, kad jis bus džentelmenas ir kad jam rūpės jūsų jausmai. Greičiausiai pagarba moteriai tokiam vyrui yra dar neįminta mįslė.

2. Prarasite gerą reputaciją. Kad ir kur gyventumėte, kalbos paprastai labai greitai sklinda. Jei ieškosite vyro tik pagal piniginės storį, apsunkinsite galimybes rasti žmogų, su kuriuo galėtumėte kurti darnius ir harmoningus santykius.

Net jei netikite meile, pripažinkite atvirai – nejaugi niekada nesvajojote sutikti vyro, kuris jus mylėtų tokią, kokia esate? Nejaugi nesvajojate būti išties laiminga asmeniniuose santykiuose? Jei dairysitės tik pinigingų vyrų, ar tikrai manote, kad padorus vyras į jus atkreips dėmesį? Suteikite sau šansą sukurti pagarba ir meile vienas kitam grįstus santykius.

3. Pinigų visada yra per mažai. Galbūt šiandien jūs svajojate apie vyrą, kuris nusivestų jus prabangios vakarienės, o rytoj jums reikės mažų mažiausiai vilos prie jūros kranto. Natūralu, kad visada norisi gyventi vis geriau ir geriau, net jei ir taip nėra blogai. Todėl pakankamai turtingo vyro jūs niekada nerasite, nes visada norėsite turėti dar turtingesnį. Tačiau kad ir kiek nulių būtų jūsų draugo sąskaitoje, tai jums laimės neatneš. Kuo anksčiau tai suprasite, tuo geriau.

4. Gyvenimas per trumpas, kad jį švaistytumėte. Dažnai moterys ima naudotis vyrais po didelių nusivylimų santykiais. Net jei patyrėte išdavystę ar pastarieji santykiai jus nuvylė, giliai viduje juk žinote, kad tvirtiems ir darniems santykiams svarbiausi tikrai ne turtai. Nešvaistykite gyvenimo abejotiniems vyrams. Verčiau dairykitės tokio, kuris užgydytų visas praeities žaizdas ir įrodytų, kad ne visi vyrai vienodi.

5. Niekada negalėsite būti tikra dėl rytojaus. Santykiai pagrįsti materialiniais poreikiais yra labai nestabilūs. Juk bet kada jūsų partneris gali netekti savo turtų, arba jūs jam galite tiesiog pabosti – juk aplink yra ne tik daug turtingesnių vyrų, bet ir daugybė labai gražių moterų.

6. Turite išmokti prisiimti atsakomybę už save. Jei jūs nuolat turite skolų ir neapmokėtų sąskaitų gali būti, kad turtingo vyro ieškote tam, kad jis išspręstų materialines jūsų problemas. Tačiau ar ne laikas prisiimti atsakomybę už savo gyvenimą, juk esate suaugusi moteris? Patikėkite, žinojimas, kad gali pats atsakyti už savo gyvenimą, suteikia kur kas daugiau džiaugsmo nei abejotini santykiai.

Tapk DELFI Gyvenimo draugu „Facebook“ ir sek naujienas ant savo sienos!