Willui Cornudo ši fantazija tapo realybe, jie su žmona gyvena laisvoje santuokoje, jam patinka, kad žmona miega su kitais, rašoma independent.co.uk.

Jie buvo išgyvenę santuokoje 16 metų, kai jis papasakojo jai apie savo fantaziją: „Jaudinausi, kad ji pasibaisės, bet ta mintis nedavė man ramybės.“ Jiedu pasikalbėjo, ji sutiko pabandyti, sutuoktiniai nebesižvalgė atgal.

„Nuo tada abu esame visiškai laimingi, abu jaučiamės visiškai laisvi“, – tikina W. Cornudo.

Pastaruosius trejus su puse metų ponia Cornudo lankosi interneto pažinčių svetainėse, ji neklausia vyro, ar gali eiti į pasimatymą, ji tik pasako jam, kad eina.

Kai tai įvyko pirmą kartą, W. Cornudo susipažino su žmonos meilužiu, paskui klausėsi, kaip jie mylisi miegamajame. „Tai buvo viena erotiškiausių mano patirčių. Tai, kad kažkas kitame kambaryje mylisi su mano žmona, jaudino labiau, nei maniau“, – pasakojo jis.

Apie 3 val. naktį žmona grįžo pas vyrą, manydama, kad jis miega. „Tačiau aš nemiegojau. Ji matė, kaip ja didžiuojuosi ir koks laimingas esu.“

W. Cornudo nejaučia pavydo: „Jei ji ilgai susitikinėja su tuo pačiu vyru, mane tai ima truputį erzinti, bet aš nepavydžiu.“

Jo žmona iš pradžių abejojo, bet dabar yra patenkinta nauju gyvenimo būdu – ji gali daryti, ką panorėjusi, kaip netekėjusi moteris, o tuo pačiu turi saugumo teikiančią santuoką ir ją mylintį vyrą.

Gyvendama laisvoje moteris visų pirma jaučiasi turinti galios ir laisva. „Susitarėme, kad ji gali daryti, ką nori, kol man apie tai pasako“, – aiškino W. Cornudo.

Jam idealus scenarijus – stebėti žmonos seksą su kitu vyru, bet taip nutinka tik tada, kai sutinka meilužis.

Pora tvirtina, kad jų seksualinis gyvenimas ir santuoka abiem teikia visišką pasitenkinimą, kai jie susitarė dėl laisvos santuokos.

„Dabar mūsų santuokoje vyrauja visiškas pasitikėjimas – galima atvirai kalbėtis apie viską“, – sako W. Cornudo.

Sutuoktiniai atviri vienas su kitu, tačiau nei draugams, nei artimiesiems nepasakoja apie savo gyvenimo būdą.

W. Cornudo parašė knygą „Mano žmonos seksualiniai nuotykiai“. Jis neieško kitų moterų ir bando paaiškinti, kodėl jam patinka tokia santuoka, kurioje jo žmona turi meilužių: „Nežinau, kodėl mane tai jaudina. Gal tai susiję su nuolankumu, paklusimu, gal dėl minties, kad kitas ima tai, kas mano. Vien fantazijos apie tai mane jaudindavo, o realybėje tai dar geriau, nei tikėjausi.“

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (428)