Jeigu moteris nakčiai apsirengia nėriniuotus marškinius ar kitą puošnų apdarą - galite būti tikri - ji labai moteriška. Jai patinka būti lepinamai, ji nori būti mylima. Tokiai moteriai patinka romantiški pietūs su šampanu žvakių šviesoje.

Jeigu ji mėgsta miegoti su pižama - tai reiškia, kad jai patinka stiprūs ir pastovūs santykiai. Tokios moterys yra patikimos ir darbe, ir šeimoje.

Sportiniai marškinėliai vietoje naktinių marškinių rodo, kad jūsų išrinktoji yra kilniaširdė, lengvai susirandanti draugų.

O ką galima pasakyti apie moterį, vietoj naktinių rūbų teturinčią mieguistą šypseną? Tos, kurios miega nuogos, niekada nepasiduoda likimo išbandymams. Jos išsiskiria jautrumu, impulsyvumu ir nepriklausomybės troškimu. Be to, jos patiklios ir atviros.

Koks gi vyrų charakteris, sprendžiant pagal jų naktinę aprangą?

Vyras, besirengiantis nakčiai pižamą, turi tvirtą ir tiesų charakterį. Jeigu jau prisiėmė kokius nors įsipareigojimus, būtinai jų laikysis.

Glaudes arba kelnaites nakčiai mėgsta rūpestingi ir šilti vyrai. Ką nors pradėdami daryti, jie mėgsta numatyti visas detales, jiems patinka ideali tvarka visur ir visada.

Apatinės kelnaitės naktį - tikras ženklas, kad jūsų išrinktajam visiškai nerūpi mados naujovės. Jis labai praktiškas, jam jauku pačiam su savimi, naujovės jam neegzistuoja. Bet kokį pradėtą darbą būtinai padarys iki galo.

Vyrai, mėgstantys miegoti net be figos lapelio, dažniausiai būna meniškos natūros.Jie turi gyvą charakterį, greitai įsižeidžia ir taip pat greitai pamiršta nuoskaudas. Jie pasitiki savimi ir aplinkiniais, su jais lengva ir įdomu bendrauti.

Įdomu būtų dar sužinoti, ar įmanoma pakeisti charakterį, pakeitus įprastinę aprangą!?

Šaltinis
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, tradicinėse žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (1)