Getfrank.co.nz pateikia paprastas masažo technikas – nuo jausmingų iki gan tiesmukų – galite rinktis pagal savo norus ir nuotaiką.

Šiluma

Erotinis masažas sukuria artumo, intymumo pojūtį poroje, tad visų pirma reikia nusirengti visus drabužius. Mažai kam malonu gulėti be drabužių minusinėje temperatūroje, tad prieš masažą pasirūpinkite, kad kambaryje būtų maloniai šilta.

Taip pat pasirūpinkite, kad masažinis aliejus būtų šiltas: sušildykite jį mikrobangų krosnelėje arba pakišę po karšto vandens čiaupu. Prieš tepdami ant partnerės odos patikrinkite, ar ne per karštas – užsilašinkite sau ant riešo.

Raskite patogią vietą

Pamačius apsinuoginusią partnerę, gali kilti noras kuo greičiau pereiti prie pomasažinės veiklos, bet neskubinkite įvykių. Jūs abu turite jaustis jaukiai ir patogiai.

Pasirinkite tokią vietą, kur galėsite pasiekti visą savo mylimosios kūną. Lai partnerė atsigula ant pilvo lovoje ar ant grindų – svarbiausia, kad aplink būtų užtektinai vietos prie jos prieiti.

Masažinis aliejus

Užsipilkite apie arbatinį šaukštelį masažinio aliejaus ant savo delnų ir patrinkite juos vieną į kitą, tada švelniai uždėkite rankas ant partnerės kūno.

Aliejus būtinas tam, kad rankos švelniai slystų jos oda. Jai bus labai malonu, o jūs galėsite masažuoti ilgiau, nes rankos ilgiau nepavargs.

Technika

Masažuodami galite naudoti kelias technikas. Pradėkite nuo švelnių, tyrinėjančių judesių, glostykite visą mylimosios kūną, prieš pradėdami eksperimentuoti su kitais pojūčiais.

Pavyzdžiui, galima visą jos kūną švelniai liesti pirštų galais, glostyti sukamaisiais judesiais arba krumpliais masažuoti jos nugarą, sėdmenis ir kojas. Taip pat galima masažuoti nykščiais – sukamaisiais judesiais, paspaudžiant ten, kur raumenys labiausiai įsitempę.

Komunikacija

Nieko nėra nemaloniau nei skausmingas masažas. O jei masažas jūsų namuose retas įvykis, mylimoji gali taip džiaugtis, kad jūs ją masažuojate, kad tik šypsosis ir kentės visą egzekuciją.

Tad svarbiausia masažo metu nepamiršti komunikuoti, ir klausti jos, ar jai tikrai malonu, ar ji tikrai gerai jaučiasi.

Masažuokite visą kūną

Masažuokite ją visą – nepraleiskite nė menkiausio mylimosios kūno lopinėlio. Pradėkite nuo nugaros, pečių, rankų, delnų, sėdmenų. Tada apverskite partnerę ir pamasažuokite veidą ir galvą, po to kojas ir pėdas, pilvą, krūtinę ir intymiausią vietą.

Erotinė dalis

Masažo pabaigoje galite pereiti prie lyties organų. Visų pirma ten lieskite švelniais, tyrinėjančiais judesiais. Pirštais, gausiais suteptais aliejumi, lieskite makštį, lytines lūpas – pirštai turi būti nukreipti link išangės. O tada lieskite ten sukamaisiais judesiais arba švelniai delnais braukite aukštyn žemyn, kad ranka pakeliui paliestų klitorį.

Dauguma moterų orgazmą patiria tik kai stimuliuojamas klitoris, tad skirkite užtektinai laiko ir dėmesio šiam mažam malonumų centrui. Stimuliuokite jį vienu ar keliais pirštais, judėkite sukamaisiais judesiais arba aukštyn žemyn.

Eksperimentuokite: masažuokite skirtingu greičiu, intensyvumu, skirtingomis kryptimis. Jei esate matę, kaip partnerė masturbuojasi, imituokite jos judesius, kai ji save liečia. Svarbiausia, nebijokite jos klausti, paprašykite, kad ji nukreiptų jūsų rankas ir judesius taip, kaip jai maloniau.

Jei norite, masažuokite jos makštį tol, kol ji pasieks orgazmą, bet nebūtinai. Masažas gali būti tik preliudija į tolesnes glamones, arba tiesiog taip ir baigtis. Jei vis dėlto įvykiai rutuliosis link sekso, nepamirškite, kad prezervatyvai iš latekso nuo aliejaus gali suplyšti.

Kad ir kuo baigtųsi masažas, po visko nepamirškite jaukių glamonių, pagulėkite apsikabinę.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (281)