Kokia moteris yra trokštama vyrų? Kokias klaidas daro moteris sekso metu?

Sužinojusios, ką darote blogai, būsite pasirengusios pokyčiams geresnių seksualinių santykių link.

Tad štai, brangios moterys, jūsų nuodėmės, kuriomis atbaidote vyrus.

Manote, kad mylimasis skaito jūsų mintis

Nė viena iš mūsų negali ir nėra minčių skaitytoja, juolab tokie nėra vyrai. Kiekviena moteris trokšta skirtingų dalykų, kurių dėka pasiektų nepaprastą orgazmą. Parodykite ir pašnibždėkite partneriui į ausį savo norus ir troškimus, jis tai įvertins ir pasirūpins, kad jums įtiktų. Būkite konkrečios ir ryžtingos.

Esate pasyvi partnerė

Vyrai ne visada nori būti parado šeimininkais. Kartais jie trokšta, kad pačios moterys perimtų ir valdytų situaciją. Tai juos dar labiau užveda. Jiems taip pat patinka būti viliojamais, tad išbandykite ką nors nauja, tai itin sužadins vyro susijaudinimą. Išeikite iš savo įprastos komforto zonos ir išmėginkite naujų dalykų. Paįvairindamos seksualinį gyvenimą atnešite šiek tiek spalvų ir naujų potyrių ne tik partneriui, bet ir sau pačiai.

Tikitės, kad partneris atliks visus jūsų reikalavimus

Kartais vyrai išties būna pavargę, blogos nuotaikos ir viskas, ko jie tuo momentu trokšta, tai švelnus ir šiltas moters apkabinimas. Gerbkite savo mylimąjį ir nerodykite prievartos. Jei jūs norite mylėtis, nereiškia, kad tuo metu jūsų partneris nori to paties.

Žinokite, kada reikia atsitraukti ir gerbkite jo „ne“, neįsižeiskite, o būkite maloni ir švelni savo partneriui.

Pastoviai kalbate po ir prieš seksą

Čia paprastiems pokalbiams ne vieta ir tikrai ne laikas. Dažnai vyrai skundžiasi, kad sekso metu moterys tauškia neužsičiaupdamos, o pokalbio temos būna įvairios, padrikos ir nesusijusios su seksu.

Jei tai nėra seksualūs pašnekesiai, nustokite kalbėti apie bet ką. Sekso metu turite rūpintis tik partneriu ir tik jis turi būti svarbiausias. Tas pats galioja ir po sekso. Vyrai dažniausiai būna išsekę ir neretai nenori šnekučiuotis, todėl nekamantinėkite, leiskite jam atsikvėpti ir atsigauti.

Nesirūpinate higiena

Juk eidamos į pasimatymą greitai lekiate į vonią, lendate po dušu, gerai nusiprausiate, nusiskutate, visur kur reikia, ir pasitepate kūno losjonu? Vyrams patinka, kai taip savimi rūpinatės ne tik keliaudamos į pasimatymus.

Nuolat rūpinkitės savo sveikata bei asmenine higiena. Žinoma, tas pats taikoma ir vyrams. Būkite atsakingi vienas kitam, kai kalbame apie ligas, švarą ir sveikatą. Siekite geriausių rezultatų.