Vis dėlto yra dešimt mokslo pagrįstų būdų, kaip jau šiąnakt pasimėgauti palaimingesne sekso kulminacija, rašo womenshealthmag.com.

Daugiau oksitocino

Oksitocinas, dar kitaip vadinamas „meilės hormonu“, gali būti raktas į geresnį orgazmą. Tokią išvadą padarė mokslininkai, kurių tyrimo rezultatai skelbiami žurnale „Hormones and Behaviour“. Tyrimo metu buvo nustatyta, kad su nosies purškalu oksitocino gavusios poros mėgavosi intensyvesniais orgazmais nei tos, kurios gavo placebą.

Jei jums po ranka nesimėto nosies purškalas su oksitocinu, tuomet pasirūpinkite šio hormono antplūdžiu dažniau apkabindami ar kitaip rodydami meilę savo partneriui. Jūsų seksualinis gyvenimas jums už tai padėkos.

Daugiau dėmesio glamonėms

Juk nesiryžtumėte lenktynėms be apšilimo, ar ne? Ta pati taisyklė galioja ir tuomet, jeigu trokštate sėkmingo finišo miegamajame. Tam reikia pasirinkti tinkamą meilės žaidimo įžangą. „American Sociological Review“ tyrimas atskleidė, kad moterys padidina orgazmo tikimybę 18 procentų, jeigu pačios save stimuliuoja ranka, ir devyniais procentais, jeigu sulaukia oralinio sekso.

Naudokite lubrikatus

Galima į lubrikatus pažvelgti ne kaip į būtinybę, o kaip į papildomą premiją. Vieno tyrimo duomenimis, net 50 procentų apklaustųjų pripažino lengviau pasiekiantys orgazmą, jeigu naudoja lubrikatus. Taigi, patariame turėti vieną jų savo spintelėje šalia lovos.

Savarankiška praktika

Jūsų šansai pasiekti kulminaciją su partneriu bus kur kas didesni, jeigu tai, kaip viską reikia daryti, išsiaiškinsite pirmiausiai vienumoje. Paeksperimentuokite su savimi, kad žinotumėte, kas priverčia jus pasiekti orgazmą. Kuo geriau pažinsite savo kūną, tuo stipresni bus jūsų orgazmai.

Atidėkite malonumą

Ar esate girdėję, kad gerų dalykų sulaukia tik tie, kurie moka laukti? Naujausias leidinyje „Journal of Sex Research“ paskelbtas tyrimas rodo, kad priartėjus prie kulminacijos ir vėl sustojus išauga galimybė patirti stipresnį orgazmą. Gal tai skamba paradoksaliai, tačiau priartėję prie orgazmo pabandykite sustoti, sulėtinti judesius ir... vėl atsiduoti aistrai. Kartokite tai tol, kol sustoti nebepajėgsite. Už tai būsite apdovanoti orgazmu, kurio tikrai vertėjo laukti.

Daugiau dėmesio klitoriui

Viena pagrindinių problemų, kodėl moterims sunku pasiekti orgazmą lytinių santykių metu – nepakankamai stimuliuojamas jų klitoris.

Naudokitės sekso žaisliukais

Kartais „stogą nuraunančiam“ orgazmui pasiekti tetrūksta baterijomis varomo sekso žaisliuko. Jų yra pačių įvairiausių, galite juos išbandyti savarankiškai, vėliau su partneriu. Patikėkite, finalas bus stulbinantis.

Rinkitės maistą

Tam tikri maisto produktai, tokie kaip avižinė košė ar persikai, gali stipriai pakelti jūsų lytinį potraukį bei sustiprinti orgazmą.

Nepamirškite Kėgelio pratimų

Ekspertai prisiekia, kad stiprūs dubens raumenys yra stipresnių orgazmų pagrindas. Laimei, šiuos pratimus galima daryti bet kur ir bet kada.

Sportuokite

Jeigu sportuosite, ne tik įgysite daugiau pasitikėjimo lovoje, bet ir būsite apdovanoti didesniu seksualiniu pasitenkinimu. Tokias išvadas dar 2007 metais padarė Cincinačio universiteto mokslininkai.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (82)