Pakvieskite tėvus į svečius

Tačiau prieš tai pasinaudokite merginų iš Lenkijos patirtimi. Nuo dešimtojo amžiaus jos prieš ateinant uošviams mazgojo grindis rožių lapelių nuoviru. Manyta, kad lapeliai - meilės simboliai, o rožės žiedas simbolizuoja motinos ir dukros meilę. Todėl nuoviras padės sutvirtinti santykius tarp motinos ir būsimos marčios.

Pavaišinkite blynais

Kijevo Rusios laikais merginos uošvius maitino blynais su aguonomis, kad tie taptų sukalbamesni. Apvali blynų forma simbolizavo giminę, o aguonos naudotos atbaidyti negeras mintis.

Nutieskite kelią pas mylimojo šeimą

Amerikos indėnų legenda byloja, kad gimtoji žemė, kurią mergina atsinešdavo ant savo pėdų, padėdavo jai prigyti svetimoje šeimoje. Šį paprotį galima pakartoti ir dabar. Prieš eidamos į svečius pas būsimojo tėvus prasieikite šalia savo namų ir palikite žemę iš savo batų būsimųjų giminaičių teritorijoje.

Prisiūkite save prie jo šeimos

Nepastebimai padarykite kelis dygsnius ant bet kokio audinio jo giminės namuose. Tyliai pati sau panorėkite kuo greičiau gauti būsimų uošvių palaiminimą ir palaikymą. Metalinė adata čia bus tarsi minčių ir energijos laidininkas. Adata koncentruoja jūsų norus, o siūlas juos užtvirtina.

Ištirpdykite jų širdis

Tam atlikite jaunų prancūzių ritualą, kurį aprašė Normandijos istorikas Dodo dar 960 metais. Pasiruoškite ledinę širdį ir ruošite vandenį, galvokite apie savo būsimąją uošvienę. Širdžiai sustingus - ištirpdykite ją savo delnuose. Daugybę šimtmečių prancūzės tikėjo, kad kartu su ledu ištirps ir šaltumas būsimos giminės širdyse.

Nepasiduokite, ir jūs būtinai gausite tėvų palaiminimą ir jūsų meilės palaikymą. Kad ir kokie egzotiški dabar atrodo šie papročiai, mistikai tvirtina, kad jie labai veiksmingi.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (29)