Klausimas:

"Pastaruosius devynerius mėnesius aš su savo partneriu patiriu nuostabiausius seksualinius išgyvenimus. Man 43 metai ir kol nebuvau sutikusi šio vyro, nežinojau, kas yra orgazmas, tačiau dabar viskas pasikeitė dramatiškai. Jis visuomet sugeba man suteikti daugkartinius orgazmus. Mes eksperimentavome su sekso reikmenimis ir žaisliukais ir mums tai teikia labai daug malonumo. Dabar, kai į savo meilės žaidimus įtraukėme vibratorius, mano orgazmai pavirto vienu, ilgu, besitęsiančiu, intensyviu orgazmu, kuris trunka 10-15 minučių arba tol, kol mano partneris mane stimuliuoja. Jis nesibaigia, kol jis neįsiskverbia paskutiniam kartui. Ar galite paaiškinti – ar tokie ilgi orgazmai yra normalūs?"

Atsakymas:

Jus galima pavadinti laiminga moterimi! Be galo daug moterų ateina į konsultacijas, siekdamos sužinoti, kaip galima būtų patirti nesibaigiantį orgazmą. Jos bent jau nori sužinoti, koks tai jausmas. Atrodo, kad jūs ir jūsų partneris atradote seksualinės jaunystės šaltinį.

Naudodamiesi vibratoriais, jūs atrakinote vieną iš seksualinės sėkmės spynų. Dažnai moterys, norėdamos patirti orgazmą, reikalauja tiesioginio ar netiesioginio klitorio dirginimo. Dažnai joms rekomenduojame elektrinę masažo lazdelę. O jeigu ji makšties viduje naudoja dar ir vidines priemones, tokias, kaip vibruojanti lazdelė arba varpos formos objektai, tuomet ji gali save stimuliuoti iki neaprėpiamų aukštumų. Jūsų partneris gali pasijusti nejaukiai ar išsigąsti dėl seksualinių pagalbos priemonių naudojimo skatinant seksualinį atsaką. Sveikiname jūsų vyro pasitikėjimą savimi ir jūsų ryšį, kuris leidžia jums abiems mėgautis šiais malonumais.

Nors statistinės normos apie tai, kiek laiko gali trukti orgazmas ir gali egzistuoti, svarbu tai, kad jūsų ilgalaikis orgazmas jums nekelia skausmo ir žalos. Kaip jūs turbūt jau žinote, tiesa yra ta, kad moterys geba patirti daugkartinius orgazmus ir kartais gali tapti nepasotinamomis. Jūsų pasitenkinimo jausmą daugiau nulemia tai, kad jūs jaučiatės ir esate laiminga. Taigi stebėkite visą savo kūną ir jo siunčiamus signalus; išgyvenkite nuostabius pojūčius ir uždekite savo nepaliaujamai palaimai žalią šviesą.

Šaltinis
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, tradicinėse žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją