Taigi, apie kokį seksą dažniausiai svajoja moterys?

1. Seksas su kitu vyru (ne dabartiniu jūsų partneriu)

Mes iš karto pasiduodame, jeigu jūsų fantazijų objektas – jūsų buvęs partneris, kuris savotiškai buvo „blogiukas“. Daugelis tyrimų rodo, kad moterys nėra linkusios tekėti už vyrų, kurie yra puikūs lovoje, tačiau ne tokie jautrūs ir nebūtų gerais tėvais. Kodėl?

Mes nepasitikime aistros ilgalaikiškumu. Nors pasimatymų metu mes leidžiame, kad kūnas vadovautų protui, tačiau daugelis moterų yra labai jautrios būtybės ir teka tik viską labai gerai ir protingai apsvarsčiusios. Vyras, kuris padeda jums mokėti palūkanas už paskolą namui statyti ar pirkti staiga pasirodo esantis žymiai svarbesnis nei tas, kuris priverčia iš malonumo sulinkti kojas. Tokios situacijos rezultatas yra tas, kad nors mes ir mylime savo sutuoktinius, buvęs draugužis seksualiai mus patenkindavo geriau. Taigi mūsų fantazijų pasaulyje jis dažnai atlieka įspūdingus vaidmenis.

2. Fantazijos apie dabartinį partnerį

Šias fantazijas patiria ir vyrai, ir moterys, ir tam egzistuoja daug priežasčių. Juk, galiausiai, jeigu jūsų seksualinis gyvenimas su jūsų vyru ar meilužiu puikus, yra natūralu dienos bėgyje prisiminti tai, kas įvyko vakar naktį. Jūs pažįstate jį ir jo mylėjimosi stilių, taigi galite numatyti, kas laukia jūsų vėliau. Seksualios mintys yra puikus būdas susijaudinti ir pasirengti būsimam seksui.

3. Seksas su moterimi

Moterys labai dažnai fantazuoja apie seksą su moterimi, tačiau labai didelė jų dalis šias fantazijas ir įgyvendina. Jeigu tai tik vienintelis kartas, galite nesigraužti dėl jokio savo įsivaizduojamo polinkio į homoseksualumą – tai tik smalsumo patenkinimas. Jeigu jūs fantazuojate apie seksą su moterimi, ji paprastai būna nepažįstama. Nepaisant to, jūsų sekso partnerė visuomet žinos, kaip jus sujaudinti, nes turi viską tą patį kaip ir jūs.

4. Kažkas ne visai padoraus, ką jūs norėtumėte išmėginti

Į šią seksualinių fantazijų kategoriją patenka tokie jūsų slapti troškimai kaip noras mylėtis surištai, mylėtis trise, mylėtis viešumoje (tai patiktų ir jums, ir jūsų meilužiui, o jūsų ekshibicionistinė asmenybės dalis padėtų jums patirti begalinį susijaudinimą). Vietoj to, kad išmėgintume visa tai realybėje (tačiau čia ir vėl įsikiša tas bauginantis suvokimas, kad „geros mergaitės taip nesielgia“), mes verčiau apie tai svajojame.

Daugelio moterų vaizduotė yra be galo laki ir savo fantazijose jos eksperimentuoja labai drąsiai. Tačiau prisipažinimas apie tokias nepadorias fantazijas yra atskiras dalykas. Tenka apgailestauti dėl to, kad, nepaisant pasmerkimo, daugelis vyrų būtų tiesiog šokiruoti sužinoję apie tai, kad jų partnerė geidžia kažko neįprasto.

5. Oralinis seksas

Ši fantazija neturėtų nieko stebinti, nes oralinis seksas moteriai yra greičiausias, pats efektyviausias ir dažnai vienintelis būdas pasiekti orgazmą. Lygiai taip pat kaip ir vyrų seksualinėse fantazijose, moterys svajoja apie vyrą, kuris ne tik suteiktų joms oralinio sekso malonumą, bet ir darytų tai su didžiausiu malonumu. Svajonėse jis maldauja leisti jam tai daryti ištisas valandas ir dar ir dar ir dar ir jis atsisako liautis tai daręs, kol jūs nepatiriate mažiausiai tuzino orgazmų.

6. Fantazijos apie romantišką seksą

Turbūt nėra nei vienos moters, kuri neturėtų tradicinių fantazijų apie seksą mėnulio apšviestame paplūdimyje, žydinčioje pievoje ar ką nors panašaus…

7. „Įsivaizduojamo išprievartavimo“ scenarijus

Ši fantazija neturi visiškai nieko bendro su realiu išprievartavimu, nes mes pilnai kontroliuojame visą situaciją. Tai erotinė svajonė, kai mus „nugali“ žavingas vyras, kuris priverčia mus paklusti ir mylėtis šiuo nuodėmingu būdu. Arba, jeigu jaučiamės ypatingai žvitriai, galime susikeisti vaidmenimis ir įsijausti į agresoriaus rolę bei paversti savo partnerį sekso vergu. (Įdomu, kad fantazijose mes jam nurodome ne tik mus pamylėti bei suteikti malonumą, bet ir suplauti indus bei pakloti lovą.)

8. Fantazijos, kad dirbate prostitute ar striptizo šokėja

Kuo realiame gyvenime esate „padoresnė“ ir suvaržyta seksualiniuose santykiuose, tuo labiau jus vilioja blogos mergaitės fantazijos. Kodėl? Todėl, kad kai seksas yra jūsų darbas ir už jį gaunate pinigus, nereikia rūpintis atsakomybe. Be to, tai puiki galimybė pasirodyti. Jeigu jis moka pinigus už tai, kad su jumis permiegotų, jūs privalote būti graži ir patraukli; tas pats, jeigu vyrai kiša jums 20 dolerių banknotus už kelnaičių, kai jūs seksualiai rangotės aplink stulpą striptizo bare.

9. Fantazijos, kad nė vienas vyras negali jums atsispirti

Prisiminkite „Woman On Top“ – keistą filmą, kuriame vaidina (nepadoriai žavi) Penelope Cruz: jai užtenka pasirodyti gatvėje ir minia vyrų jau seka paskui. Prisiminkite Brad’ą Pitt’ą, kuris meta vos vieną žvilgsnį jos pusėn ir jį pakerta meilė. Realybėje mes žinome, kad įžymybės yra ne ką įdomesni žmonės už visus mus. Tačiau jie neabejotinai atrodo žymiai įdomiau. Be to, fantazijose mes svajojame ne tik apie tai, kaip sugundome Holivudo dievaitį, bet ir kaip įžengiame į geriausios draugės vakarėlį įsikibusi už šios įžymybės parankės. Ir tai yra didžiausias ego pakėlimas!

10. Seksas su nepažįstamuoju

Realiame gyvenime tokioje situacijoje viskas susiklosto labai blogai, net jeigu tuo momentu jums atrodė, kad nepažįstamąjį parsivedusi namo niekuo nerizikuojate. Jūs svajojate apie tai, kaip parsivedate jį pas save ir mylitės iki sąmonės netekimo. Tačiau realybėje kitą rytą galite atsibusti su nežmonišku pagirių galvos skausmu ir beprotiškais apgailestavimais dėl tokio savo poelgio. Tačiau jūsų fantazijose visos šios žemiškos problemos išsisprendžia. Jūs žinote, kad niekuomet jo nebesutiksite, netgi jeigu nežinote, kaip tai žinote. Jūs žinote, kad jis nepažįsta nieko iš jūsų rato žmonių, taigi jūsų neapsups jokie pagiežingi gandai. Tokiose svajonėse jūs galite sau leisti būti tokia ištvirkusia, kiek tik norite.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (235)