Šiuo momentu balsas atrodo stebuklingas, bet kokia kvailystė - nuostabi. Žmogus yra tarsi paveiktas narkotikų. Šiuo periodu nereikėtų priimti kokių nors sprendimų, kadangi narkotiko poveikis kada nors baigsis ir visa sustos į savo vietas.

Antroji fazė - pasisotinimas. Ji būtinai ateina po pirmosios, kai jausmai nurimsta.

Trečioji fazė - pasibjaurėjimas. Ji būtina bet kokiems ilgalaikiams santykiams. Čia prasideda pykčiai, imami pastebėti partnerio trūkumai. Lengviausia ir prasčiausia išeitis - skyrybos. Kodėl prasta? Nes vėl pradėsite rožinę fazę, tik jau su kitu partneriu.

Yra žmonių, kurie tik ir tegali suktis šiose trijose fazėse.

Ketvirtoji fazė - kantrybė. Ginčai tarp partnerių tęsiasi, tačiau jie ne tokie fatališki, kaip prieš tai buvusioje fazėje, abu partneriai žino, kad pasibaigus ginčui, santykiai vėl atsikurs. Taigi šioje fazėje mums duodamas protas.

Penktoji fazė - pareiga arba pagarba. Tai pirmoji meilės stadija. Iki tol meilės dar nebuvo. Pradedu galvoti ne apie tai, ką jis man skolingas, tačiau tai, ką aš jam skolinga. Galvojimas apie pareigas mus tobulina.

Šeštoji fazė - draugystė. Draugystė - tai rimtas pasiruošimas meilei.

Septintoji fazė - meilė. Link meilės einama visą gyvenimą. Meilės mokomasi per skirtingas gyvenimiškas situacijas, ilgalaikiuose artimuose santykiuose. Meilė - tai ne tai, kas netikėtai nukrenta ant galvos, meilei mes bręstame, atsisakome vidinio egoizmo.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (88)