Mes dažnai kalbame apie tai, kaip svarbu rasti „tą vienintelę“ moterį, su kuria supsimės gyvenimo bangose, kad ir kas nutiktų. Tos vienintelės pasirinkimas – vienas svarbiausių sprendimų vyro gyvenime (o gal net pats svarbiausias). Moteris, su kuria nusprendžiame dalintis savo pasauliu, bus jo vaikų motina, padės jam kurti planus, leis jausti, ką jau ten – pavers jį geresniu.

Bet kokia ji, ta ideali moteris? Ilgus metus girdėjome, ko nori moterys. Tuo pat metu buvo laikomasi nuomonės, kad vyrams tereikia „žmonos statusui“. Sunku su tuo sutikti. Taigi, kas vyrui iš tikrųjų svarbu moteryje?

1. Charakteris

Grožis – tai ne tai, kaip jūs atrodote, o tai, kaip save pateikiate. Vyrams norisi šalia matyti tokią moterį, kuri ne tik rūpinasi savo išore, bet ir stengiasi būti nuoširdžia ir tikra.

Būtent tokios moterys dažniausiai būna su savo draugėmis – tad būkite tokios ir su vyrais! Juokitės būdamos su vyrais lygiai taip pat, kaip juokiatės draugių kompanijoje. Stipriajai lyčiai patinka merginos su puiku humoro jausmu, kurios nežiūri į gyvenimą pernelyg rimtai. Būkite savimi. Užsisakykite pietums sūrainį. Išsitepti pomidorų padažu, patikėkite, nėra taip jau baisu.

Nesigėdykite sutikti vyrą vilkėdamos sportinę kepuraitę ar sportinį kostiumą. Nors trumpam pamirškite makiažą ir šukuoseną – vyrams patiksite ir tokia. Na taip, jiems malonu, kai jūs puošiatės ir prabangiai atrodote, tačiau nereikia to daryti vien tam, kad sulauktumėte jų pagyrimo.

Jaučiate, kad privalote tai daryti? Vadinasi, šalia jūsų paprasčiausiai ne tas vyras.

2. Savigarba

Tai, kaip save pateikiate, daug ką pasako. Kalba eina ne apie drabužius, kurie pabrėžia jūsų figūros privalumus (nors vyrai tame nemato nieko blogo). Kalba eina apie socialinius tinklus.

Juk būtent jie – jūsų „vitrina“. Jus kaip asmenybę charakterizuoja tai, kur einate, su kuo, ką ir kaip kalbate. Ir jeigu jau visiškai sąžiningai, stipriosios lyties atstovus retai traukia merginos, kurios lankosi visuose iš eilės renginiuose, nesvarbu, kokioje kompanijoje. Tai dar gali patikti tiems vyrams, kurie ieško „populiarių“ merginų, tačiau tikri vyrai į tokius žaidimus nesivelia. Vyrai mieliau renkasi namie knygą skaitančią moterį nei tą, kuri savaitgaliais svaiginasi su draugais.

Jūsų gyvenimas neturi būti visiems matomas – reikia palikti nors šiokią tokią intrigą. Kuo mažiau jie žino apie kažkieno gyvenimą, tuo toks žmogus jiems bus įdomesnis. Tai motyvuoja juos ieškoti, klausinėti, kastis giliau. Tokiu būdu vyro pokalbis su moterimi tampa turiningesniu. Jeigu jis visada apie ją viską žino, kur ji buvo ir ką darė, kas čia gali būti įdomaus?

3. Jausmingumas

Taip, ir vyrai yra sukurti iš kūno ir kraujo. Nuo prisilietimo jie atgyja. Jokių abejonių, juos traukia jausmus laisvai reiškiančios moterys. Moteriai norisi, kad ją paimtų už rankos, bučiuotų, apkabintų ir klausinėtų, kaip praėjo diena. Bet ir vyrams norisi to paties! Tai padeda jiems jaustis geidžiamais ir stiprina jų ryšį su partnere.

4. Protas

Gyvenimas yra daugiau nei nauja rankinė, dizainerio bateliai ar nauja pamėgto serialo serija (nors vyrai neslepia, kad patys pernelyg susidomėję futbolu). Vyrus „užveda“ pokalbiai su protingomis moterimis – su tomis, kurios žino daug apie jas supantį pasaulį ir trokšta jį padaryti geresniu. Jos mąsto kritiškai ir paliečia vyrų jausmus.

Ne kiekvieną sprendimą gyvenime galima priimti nesusimąstant, o kai jautiesi neužtikrintas, ypač naudinga šalia turėti žmogų, kuris padės priimti teisingą sprendimą. Ir tam visiškai nereikia Harvardo laipsnio (ir bet kokio kito). Tereikia intelekto, gebėjimo mąstyti ir suprasti.

5. Pasitikėjimas

Gyvenimas nėra paprastas dalykas. Nauja diena – naujas mūšis, ir jeigu šalia savimi pasitikinti moteris, tai labai padeda vytis svajonę. Moteris, kuri myli save, nepaisant savo trūkumų, mylės vyrą, nepaisant jo minusų. Mylėdama vyrą, ji atvers bet kokias duris kelyje žvaigždžių link – kartu su savo vyru.

Pasitikinčiose moteryse slypi kažkas velniškai seksualaus. Stipriosios lyties atstovai net nepastebi pusės moters trūkumų. Tų pačių, kurių ji ilgas valandas ieško veidrodyje. Tobulumo nėra, tad vyrai jo ir neieško. Kai moteris supranta, ko yra verta, tai neįtikėtinai gundo. Galų gale, vyrai ieško tokios antrosios pusės, kuri papildys, o ne atstos trofėjų.

Vyrams patinka moterys, kurios žino, ko nori, ir nelaukia, kol jai tai kažkas duos. Ji yra patenkinta savimi ir savo kūnu. Gali nuskambėti keistai, tačiau vyrai iš tiesų jaučia moters pasitikėjimą – seksualiniame lygmenyje. Tai energija, kuri traukia juos ir dovanoja jiems nepamirštamą seksualinę patirtį.

6. Ambicingumas

Taip, vyrams patinka šeimos maitintojo, kuris viską planuoja, vaidmuo, tačiau jiems taip pat patinka ir moterys, kurios planuoja kartu su jais. Vyrai visiškai nenori visų sprendimų priimti vieni. Jiems reikia toliaregio žmogaus, kuris padės žvelgti į priekį.

Ambicingos moterys labiau įpareigoja. Neaiški ateitis – tai ne apie jas: jos tiksliai žino, kaip pasiekti tikslą. Nesėkmė? Tokio scenarijaus jos net nesvarsto. Jos siekia būti geriausiomis motinomis savo vaikams? Daro sėkmingą karjerą? Vadinasi, dės daug pastangų ir į santykius poroje. Atėjus sunkiam laikotarpiui tokia moteris paprastai sau nepasiduos. O štai jeigu jai stigs ambicingumo – gali būti visaip.

7. Kuklumas

Kuklių žmonių energija nukreipta į aplinkinius, o vyrams ieškant gyvenimo palydovės tai labai patrauklu. Kuklios moterys yra empatiškos, joms kitų interesai yra aukščiau jų pačių, tačiau visa tai daro taip, kad įgyja ramybę ir apsaugą. Tokiuose santykiuose vyriškas ego nenukenčia.

Žinoma, yra kažkas tokio žaidime „tau teks manęs siekti“, tačiau sutikite, tai atima labai daug energijos. Ir, prašau, jeigu vyras kalba jums apie savo jausmus ir kartoja, kokia jūs nuostabi, nežiūrėkite į jį taip, tarsi jam būtų išaugusi antra galva. Kad tai prisipažintų, vyrui reikia nemažai drąsos.

Įprasta manyti, kad išvaizda, populiarumas ir socialinis statusas gali padėti merginai rasti tikrąją meilę. Tačiau taip nėra. Iš tikrųjų svarbu tik tai, kas ji yra. Nes vyrui ir reikia jos. Su visais galimais trūkumais.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (189)