Rimtų pažinčių svetainė DarniPora.lt atkreipia dėmesį, kad ne viskas, ką moteris pasako per pirmą pasimatymą, gali būti tiesa. Norėdamos padaryti įspūdį kartais jos pagražina tiesą. Suabejoti galite, jei ji sako:

1. „Valgau tik lengvą maistą, todėl picos man neužsakyk“. Įsivaizduokite, kad pakviečiate ją vakarienės, o ji dešimt minučių studijuoja valgiaraštį ir užsisako tik salotų. Tuo tarpu jūs žinote, ko norėsite net neatsivertęs meniu! Kartais kai kurios moterys dvejoja, ar nepasirodys nesirūpinanti savo išvaizda, jei užsisakys labai kaloringą patiekalą, todėl apsiriboja lengvais užkandžiais, net jei žino, kad netrukus vėl jausis alkana. Tačiau tai tikrai nereiškia, kad ji nėra ragavusi picos ar cepelinų, ir niekada jų nevalgo.

2. „Visada stengiuosi atrodyti stilingai“. Daugelis moterų tikriausiai bent kartą gyvenime per pirmą pasimatymą yra mėginusios atrodyti visiškai kitaip nei atrodo kiekvieną dieną. Pavyzdžiui, net jei didžiąją dalį jos spintos užima džinsai ir neskoningi megztiniai, ji gali pasipuošti itin figūrą išryškinančia suknele, gal net specialiai pirkta pirmam pasimatymui.

3. „Tiesą sakant, iki šiol neturėjau nė vienos rimtos draugystės“. Kai paklausite jos, kiek vaikinų ji yra turėjusi, gali būti, kad išgirsite skaičių, kuris neatitinka realybės. Nepamirškite, kad merginos dažniausiai pamiršta priskaičiuoti tas draugystes, kurios, jų manymu, buvo nerimtos, joms nieko nereiškė ar tiesiog išsiskyrimas sukėlė daug nemalonių jausmų.

4. „Studijuoja trokštamą specialybę, turiu mylimą darbą, daug draugų ir šiaip mano gyvenimas nuostabus“. Na, iš tiesų visai gali būti, kad ji jau seniai nesutaria su savo mama, jos darbdavys grasina ją atleisti ir ji neišlaikė paskutinio egzamino... Tačiau pirmas pasimatymas neskirtas kalbėti apie savo problemas, todėl greičiausiai ji nutylės panašius dalykus. Ir teisingai – juk niekas nemėgsta tų, kurie nuolat kuo nors skundžiasi.

5. „Pasimatymas buvo puikus“. Jei ji taip sako, dar nereiškia, kad taip ir galvoja. Daugelis merginų supranta, kad net jei pasimatymas buvo nevykęs, nebūtina tiesiai šviesiai taip ir pasakyti. Kur kas geriau padėkoti už kartu praleistą laiką, draugiškai atsisveikinti ir... ištrinti jo numerį visiems laikams. Ar pasimatymas tikrai buvo puikus, suprasite tik tada, kai pakviesite ją į antrą pasimatymą.

6. „Man tikrai patiko šis filmas“. Įsivaizduokite, kad per pirmą pasimatymą pakvietėte ją į kiną ir ji tikina, kad filmas jai labai patiko. Galbūt, bet nebūtinai. Jei jūs jai labai patiko, ji gali nenorėti prisipažinti, kad filmas buvo klaikus, kad nepamanytumėte, jog jai nepatiko su jumis kartu praleistas laikas.

7. „Aš iš karto atkreipiau į tave dėmesį“. Įsivaizduokite kad judu susipažinote vakarėlyje ar naktiniame klube. Pamatėte ją šokančią su draugėmis ir priėjote. Pokalbis rutuliojosi puikiai, todėl pakvietėte ją į pasimatymą. Ir štai ji jums sako, kad iš karto jai patikote. Žinoma, kad ji kitaip ir negali sakyti, nes tai skamba kur kas romantiškiau nei prisipažinimas, kad pirmiausia jai į akį krito jūsų draugas, bet kai priėjote prie jos ir pradėjote šnekinti, ji pamanė, kad ir jūs visai nieko.

Tapk DELFI Gyvenimo draugu „Facebook“ ir sek naujienas ant savo sienos!