Rimtų pažinčių svetainė DarniPora.lt siūlo prisiminti, kad yra keletas dalykų, kurių dažnai moterys tikisi iš savo antrosios pusės, nors tam nėra jokio pagrindo.

1. Kad jis užtikrins finansinį saugumą. Jei nuo partnerio esate priklausoma finansiškai, tuomet ką planuojate daryti, jei jūsų santykiai baigtųsi? Žinoma, nereikia galvoti apie blogiausią, tačiau juk nežinote, kas gali nutikti ateityje. Jei esate pasirengusi dėl finansinės gerovės daug ką partneriui atleisti, tuomet gali būti, kad turėsite su daug kuo susitaikyti, pavyzdžiui, neištikimybe. Ar tikrai jums reikia tokių santykių?

Mažų mažiausiai, ką turėtumėte turėti, yra darbas. Net jei jūsų atlyginimas nėra toks, apie kokį svajojate ir iš kokio galėtumėte išgyventi, tai jau šis tas. Jei gebėsite užtikrinti savo finansinį saugumą, jausitės nepriklausoma bei laisva savo pasirinkimuose ir galėsite kurti harmoningus santykius.

2. Kad jis jus vertins labiau, nei jūs vertinate save. Tobulų žmonių nebūna, taigi natūralu, kad tikriausiai kiekviena moteris turi dalykų, kuriuos norėtų savyje pakeisti, nesvarbu, ar jie susiję su jos išvaizda, ar asmenybe. Kai kurioms moterims reikia, kad jų mylimasis nuolat jai primintų, kokia ji yra nepakartojama, graži, protinga... Tačiau subrendusi moteris paprastai ima vertinti save ir jai nebereikia vyro patvirtinimo, kad ji yra nuostabi. Atminkite seną tiesą – kai mylėsite save, ir kiti jus mylės. Jei dar to nesupratote, pats laikas tai padaryti.

3. Rūpinsis namais taip, kaip jūs manote, jis turėtų tai daryti. Jei gyvenate kartu su mylimuoju, žinoma, turėtumėte dalintis namų ruošos darbais. Tačiau turite apgalvoti, kaip elgsitės, jei jis nenorės prisidėti prie namų tvarkymo, valgio gaminimo ar skalbimo. Be to, jūsų supratimas apie tvarkymąsi namuose gali skirtis – kas jums atrodo didžiausia netvarka, jam gali būti ganėtinai tvarkinga. Tad nesitikėkite, kad jis savo drabužius lankstys taip, kaip jūs įsivaizduojate, tai reikia daryti.

4. Vežios jus į darbą. Dažnai moterys įsivaizduoja, kad vyras jas turi nuvežti ir parvežti tada, kai joms to reikia. Tačiau atminkite, kad jūsų vyras taip pat gali turėti asmeninių reikalų ir ne visada galėti jus nuvežti ar parvežti. Todėl net jei neturite automobilio ir vairuotojo teisių, neturėtumėte tikėtis, kad jūsų mylimasis taps jūsų vairuotoju. Na, o jei jis vis dėlto niekada neatsisako jūsų kur noras nuvežti ar parvežti, nepriimkite to, kaip savaime suprantamo dalyko, o pasistenkite vertinti jo pastangas jums pagelbėti.

5. Priims sprendimus už jus. Įsivaizduokite, kad norėtumėte keisti darbą, tačiau bijote priimti neteisingą sprendimą ir prašote mylimojo, kad jums pasakytų, kaip elgtis. Tokiu atveju reikalautumėte jo prisiimti atsakomybę už jūsų veiksmus. Bet ar tai sąžininga? Juk jūs esate suaugęs žmogus ir pati turite priimti sprendimus. Žinoma, galite paklausti savo antrosios pusės patarimo, tačiau galutinis sprendimas visgi turėtų būti jūsų ir turėtumėte už jį atsakyti pati.

6. Dėl jūsų jis pakeis savo išvaizdą. Galbūt jis nuostabus žmogus, bet jus labiau traukia raumeningesni vyrai ir vis siūlote jam pradėti lankyti sporto klubą? O gal žavitės lieknesniais vyrais ir dėl to stengiatės jį įtikinti, kad jam reikia laikytis dietos? Tačiau jis tikrai neturi lieti prakaito sporto klube, jei jam tai neatrodo prasminga, ir turi teisę tikėtis, kad priimsite jį tokį, koks jis yra. Juk ir jūs to iš jo tikitės?

7. Padarys jus laimingą. Ilgalaikiai darnūs santykiai iš tiesų suteikia daug džiaugsmo ir laimės akimirkų. Tačiau klaidinga būtų manyti, kad atjos princas ant balto žirgo ir iš esmės pakeis jūsų gyvenimą. Pirmiausia turėtumėte išmokti būti laiminga pati, net jei esate vieniša. Kai savo gyvenimo vadžias paimsite į savo rankas, kas žino, galbūt netrukus sutiksite vyrą, su kuriuo norėtumėte pasidalinti savo gyvenimu ir kasdieniniu džiaugsmu.

Tapk DELFI Gyvenimo draugu „Facebook“ ir sek naujienas ant savo sienos!