Rimtų pažinčių svetainė DarniPora.lt atskleidžia, ką vyrai dažniausiai draugams pasako apie savo antrąją pusę.

1. Tai, ką mato. Vyrams svarbu tai, ką jie mato, todėl jis tikrai pasigirs draugams, kokia graži esate, ir papasakos kaip atrodote taip smulkiai, kaip tik sugebės. Vyrams svarbu būti pirmiems visose gyvenimo srityse, taip pat ir ieškant idealios merginos. Taigi tikriausiai jis jus apibūdins kaip gražiausią merginą žemėje. Žinoma, jis taip ir galvoja!

2. Kaip toli jūs nuėjote. Jis būtinai pasigirs, kaip toli pažengė jūsų santykiai. Kai kurie vyrai intymias asmeninio gyvenimo detales pasilieka sau, tačiau tikrai ne visi. Pavyzdžiui, galbūt jis pasigirs, kaip aistringai jus bučiavo. Tiesa, vyrai dažniausiai neišpasakoja visų smulkmenų, tačiau kai ką gali pasakyti, todėl nesistebėk, kad jo draugai tau keistai šypsosi.

3. Ko jis iš jūsų tikisi. Vyrai dažniausiai linkę pasigirti draugams apie savo planus antrosios pusės atžvilgiu. Pavyzdžiui, Jei jis jūsų dar nepabučiavo, bet ketina tai padaryti, jo draugai tikrai apie tai žino. Jis nori užmegzti rimtesnius santykius? O gal jam šie santykiai iš tiesų nieko nereiškia? Kad ir kaip būtų, jis apie tai pasakys draugams.

4. Kodėl jis jūsų nesupranta. Merginos vaikinams kartais yra neįveikiama paslaptis. Jeigu jūsų draugas nesupranta, kodėl ant jo supykote ir kodėl nebenorite su juo bendrauti, tikriausiai jis apie paskutinį jūsų kivirčą papasakos draugams ir paprašys patarimo. Nereikia dėl to pykti, galbūt jūsų mylimasis tikrai jaučiasi pasimetęs.

5. Kurie jūsų veiksmai jį erzina. Jei jį nervina jūsų knarkimas ar tai, kad esate išlaidi, jis turi kažkur išlieti savo nepasitenkinimą. Draugai yra tie žmonės, kuriais jis pasitiki ir kuriems, tikėtina, norės pasiskųsti. Tačiau nereikia dėl to jaudintis, nes jis tikriausiai gerų dalykų apie jus jiems pasako kur kas daugiau.

6. Kaip jis jus suviliojo. Jei jūsų draugas yra laimingas, kad jus sutiko, jis neabejotinai norės papasakoti draugams apie tai, kaip jūs susipažinote. Jis tikrai nepraleis progos pasakyti, kuo jus sužavėjo ir kaip jam pavyko užkariauti jūsų širdį. Jei jums pasiseks, galbūt šią istoriją išgirsite ir jūs. Pripažinkite, būtų tikrai įdomu!

7. Ko jūs nemokate. Natūralu, kad įsimylėjęs žmogus dažniausiai negali galvoti apie nieką kitą išskyrus savo partnerį. Todėl tikėtina, kad jis apie jus savo draugams kalbės nuolat. Taigi nenustebkite, jei jūsų mylimasis savo draugams papasakos ne tik tai, kokia jūsų mėgstamiausia muzikos grupė, bet ir tai, kaip jums nepatinka gaminti ir kaip prisvilinote judviejų vakarienę.