Seksas trise – su dviem vyrais

Seksologo komentaras: seksas trise patrauklus pirmiausia savo nepadorumu visuomenės moralės požiūriu. O tai, kas smerkiama, labiausiai traukia. Pridėkime dar mažą tikimybę įgyvendinti šį scenarijų realybėje – štai ir paaiškinimas. Juk negalima taip paprastai prieiti prie vieno iš jūsų vaikino draugų ir pasiūlyti: „Būsi trečias?“

Kita vertus: kokia tikimybė, kad kas nors išvis sutiks? Juk, pasak gandų, svetimų lytinių organų vaizdas proceso metu vyrus veikia gan neigiamai. Jei pažvelgtume į praktinę šio klausimo pusę, sekso su dviem vyrais atveju moterį traukia dvigubų glamonių perspektyva, rašo delfi.ua. Dažnai pastebėdavau (ir išklausydavau analogiškus draugių skundus): vos tik vyriškis pereina prie „reikalo“ – atitraukti jį nuo ritmiškų frikcijų galima nebent kastuvu per galvą.

Norisi būti surištai

Seksologo komentaras: neseniai teko skaityti vieną įdomų tyrimą, kuriame buvo analizuojami moteriško pasitenkinimo mechanizmai. Prietaisai parodė: kuo labiau moterims atsijungia ta smegenų sritis, kuri susijusi su sprendimų priėmimu, tuo stipresnis būna orgazmas. Štai ir išvada: kuo mažiau atsakinga už reikalą jaučiasi partnerė, tuo daugiau malonumo ji patiria sekso metu. Štai ir paaiškinimas, kodėl mums taip patinka pasyviai gulėti po vyrišku kūnu, o dar ir su surištomis galūnėmis.

Seksas gamtoje

Seksologo komentaras: čia lengva įžvelgti prisiminimus tų santykių, kurie buvo jaunystėje. Kai dar nėra nuosavo būsto, nėra galimybės likti dviese po vienu stogu, viena iš nedaugelio galimybių pabūti vienumoje – miške, paplūdimyje. Ir nors tuomet tai tebuvo tik bučiniai, glamonės, apsinuoginimas, o ne seksas, tie išgyvenimai palieka ryškų pėdsaką. Todėl seksas gamtoje brandesniame amžiuje (fantazijos ta tema) – tarytum senų, buvusių gyvenime atvejų prisiminimas. Suaugėliškas vaikiškų istorijų tęsinys.

Seksas su moterimi

Seksologo komentaras: jaunystėje merginos kur kas dažniau užmezga kažką panašaus į biseksualius santykius. Mokyklos vakarėlis, dvi mergaitės šoka kartu. Normalu? Taip. O du vaikinai? Ne visai. Mergaitė atėjo pas draugę. Sutemo – nusprendė pernakvoti, abi atsigulė į tą pačią lovą. Normalu? Taip, ir tėvai nesijaudina. O du vaikinai? Kažkaip ne visai gražu.

Merginoms homoerotiniai santykiai (tai yra, pats jausmingumas, nebūtinai seksas) lyg ir sankcionuoti, o fantazijos apie seksą su moterimi brandesniame amžiuje – lyg ir jaunystės išgyvenimų atspindys. Seksas su vyru yra, o štai seksas su moterimi – nerealizuotas dalykas. Vis dėlto jei tai ir pasirodo fantazijose, tai visai nereiškia, kad jai to trūksta. Tai veikiau atsisveikinimas su jaunystės homoerotine patirtimi.

Seksas užrištomis akimis

Seksologo komentaras: svarbiausia moteriai sekso metu – susikoncentruoti ties savo pojūčiais. O tai, deja, pavyksta ne kiekvienai ir ne visada – per daug atitraukiančių veiksnių. Baisu pasakyti, kokie neseksualūs vaizdai ateina mums į galvą preliudijos metu, kai iš tikrųjų reikėtų dejuoti apimtai aistros. Pradedant nuo chrestomatinių lubų, kurias seniai reikia nubaltinti, ir baigiant netikėtai aptiktu įaugusiu nagu ant partnerio kojos piršto.

Ir jei vyrams tokie nukrypimai visai į naudą ir padeda nepabaigti viso reikalo įdomiausioje vietoje, tai moterims tik trukdo. Dėl to ir mėgstame išjungti šviesą (o ne tik dėl įgimto drovumo ir celiulito).

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (230)