Taigi, pabandykite santykiams suteikti prieskonio išbandydami tai:

1. Bučinių trikampis

Ši bučiavimosi technika daug kam „nurauna stogą“. Tai nėra pats paprasčiausias bučiavimasis, tačiau tai puikus būdas įvairovei užtikrinti. Be to, tai ganėtinai aistringa. Ypač tinka tada, kai pasirenkate mylėjimosi pozą „veidas į veidą“.

Pradėkite bučiuoti partnerį nuo lūpų, kaip esate įpratę tai daryti. Nuo lūpų lėtai pereikite prie jo skruosto. Tada nuo skruosto palengva pereikite prie jo kaklo. Ir pagaliau, nuo kaklo vėl sugrįžkite prie jo lūpų.

Taigi, išeina, kad savo mylimąjį bučiuojate trijose vietose – lūpas, skruostą, kaklą ir vėl lūpas – taip išeina trikampis. Kad judesiai būtų gražūs ir tolygūs, perėjimai neturi būti staigūs. Dar geriau, jeigu pereidami nuo vienos vietos prie kitos, pakeliui partnerio odą apibertumėte smulkiais pakštelėjimais. Taip abu jausitės natūraliau.

2. Lengvas kandžiojimas

Žinojimas ką daryti su savo lūpomis – greičiausiai į tai labiausiai susikoncentruojate, kai norite patobulinti savo bučiavimosi įgūdžius. „Kokios priemonės labiausiai tinka mano lūpoms? Kokie bučiavimosi būdai labiausiai tinka mano lūpų formai?“ – tai tikrai ne tie klausimai, kurie turėtų kelti didžiausią susirūpinimą. Bučiniai – ne vien lūpos. Tai gerokai daugiau nei lūpos!

Šis bučiavimosi būdas reikalaus panaudoti ne tik lūpas, bet ir dantis. Bučiuojantis dantis galime naudoti tinkamai ir netinkamai. Jeigu norite juos panaudoti tinkamai, viskas, ką jais darote, turi būti atliekama minkštai, švelniai, o ne šiurkščiai ir stipriai.

Kai kitą kartą bučiuosite lūpomis savo mylimąjį, lengvai nuo bučinių lūpomis pereikite prie veiksmo, kai jo lūpas švelniai suspaudžiate savo dantimis. Tada lėtai pradėkite jas tempti taip, kad jo lūpos švelniai slystų jums tarp dantų. Tai ir viskas. Tai galima daryti ir su viršutine, ir su apatine lūpomis.

Prisiminkite, kad svarbu savo partnerio neužgauti. Jūsų tikslas – suteikti jam bučiavimosi metu kitokius pojūčius. Be to, kai tempiate jo lūpas, atsiranda puiki galimybė pereiti prie prancūziškų bučinių.

3. Įsiurbkite (tik šiek tiek)

Jau ankstesniame punkte aptarėme, kad galima švelniai savo dantimis timptelėti partnerio lūpas. Tai leidžia jo lūpoms lengvai slysti tarp jūsų dantų. Geriausia šio bučiavimosi būdo dalis – tą patį galima padaryti ir savo lūpomis (dantys nedalyvauja). Tiesiog suspauskite jo lūpas tarp savųjų ir tempkite lengvai, kad jo lūpos išslystų iš jūsiškių.

Tik privalote žinoti, kad šiuo atveju didesnis spaudimas nereiškia didesnio malonumo. Paprastai geriausia tokiu atveju apsiginkluoti švelnumu. Kitas būdas – čiulpti jo lūpas tarsi ledinuką. Tam padaryti, paimkite vieną jo lūpą į savo burną ir lengvai ją pačiulpkite. Vėlgi, nepamirškite, kad intensyvus čiulpimas didesnio malonumo negarantuos.

4. Pasitelkite rankas!

Kad bučiavimasis jūsų vyrui taptų labiau įsimintina patirtimi, įtraukite į visa tai ir visą kūną. Geriausia bučiuojantis įtraukti į tai… rankas.

Jeigu norite, galite rankų nenaudoti, tačiau tai labai nuobodu… Pabandykite jomis apsikabinti savo antrąją pusę – pamatysite, jausmas visiškai kitoks. Dar geriau bus, jeigu rankos keliaus jūsų mylimojo kūnu aukštyn ir žemyn, pakeliui liečiant labiausiai erogeniškas zonas. Taip pat rankomis galite prisitraukti arčiau savo partnerio.

Vis dėlto, pats geriausias rankų panaudojimo būdas bučiuojantis – liesti jomis vyro kaklą, galvą ir veidą. Galite lėtai rankomis paliesti jo plaukus. Arba pirštais pamasažuoti jo kaklą. Netgi galite savo rankomis pakreipti jo veido pasukimo kampą ir taip pakeisti bučinių pobūdį. Rankų panaudojimas yra vienas iš galingiausių bučiavimosi technikų, kurias galite išbandyti su savo partneriu.

5. Nepamirškite ausų

Ir paskutinė bučiavimosi technika – ji skirta jūsų partnerio ausims. Gal dar nežinojote, kad ausys yra viena ir jautriausių žmogaus kūno vietų, tad, kaip jau galite spėti, partnerio ausų bučiavimas gali jį kaip reikiant užvesti. Bučiuoti ar net lengvai pačiulpti ausis yra labai paprasta.

Jeigu išdrįsite lengvai krimstelėti (kaip aprašyta aukščiau), galite pasiekti naujas aukštumas. Tik turėkite omenyje, kad šiuo atveju viską reikia daryti dar švelniau, tiesiog minimaliai spaudžiant, kad netyčia nesužeistumėte partnerio.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (90)