1. Ji rūpinasi išvaizda.

Iš karto pasakysime – kalbame ne apie modelius. Įsimyli ir miniatiūrines coliukes ir apvalių formų moteris. Greitai besikeičiantys madingų žurnalų standartai ir niekuo dėti, juo labiau, kad vyrai apie juos nieko neišmano. Tačiau jie ne akli ir visada pastebi neplautus plaukus, nepešiotus antakius, apsilupusį nagų laką. O tada jiems, deja, sunkiau įžvelgti jūsų nuostabų vidinį pasaulį.

Patikėkite – vyrui nesvarbu, iš kokios kolekcijos jūsų lūpų dažai, kiek kainavo nauji jūsų bateliai – visas šias subtilybes galite palikti draugėms. Jam norisi matyti prisižiūrėjusią moterį, kuriai ne tas pats, kaip atrodo darbe, namuose, pasivaikščiojimuose su vaiku, parduotuvėje, kuriai patinka jos atspindys veidrodyje ir kuri spinduliuoja seksualumu ir pasitikėjimu savimi.

2. Ji moka būti laiminga.

Jei jaučiatės nelaiminga ir laukiate, kad jūsų gyvenime atsiras vyras, kuris pagaliau padarys jus laimingą, labai klystate. Kaip sako psichologai, santykiai – ne gelbėjimo ratas, o ir mažai kam iš vyrų patiktų gelbėtojo-psichoterapeuto vaidmuo.

Nelaimingos moters galima pagailėti, ją palaikyti, su ja galima nuoširdžiai pasikalbėti, kraštutiniu atveju – susidraugauti. Bet įsimyli vyrai laimingas moteris – kad padarytų jas dar laimingesnes.

Supraskite, laimė – ne tai, kad jums reikia kažką padovanoti, tai sąmoningas pasirinkimas, ypatingas požiūris į gyvenimą. Mokėjimas džiaugtis smulkmenomis, išsaugoti harmoniją, nepaisant vienatvės, stresų ir kasdienybės – retas talentas, bet traukia vyrus kaip magnetas.

3. Ji nebando keisti vyro.

Geriausias būdas išardyti santykius – begaliniai bandymai padaryti iš vyro naują, pagerintą (kaip mums atrodo) jo versiją. Psichologai teigia, kad čia kaltas motiniškas instinktas, kuris kartais pasireiškia netinkamu metu ir verčia mus duoti mylimajam įkyrius patarimus, laidyti pastabas.

Paradoksalus patarimas – jei norite įkvėpti vyrą keistis, priimkite jį tokį, koks jis yra. Tam reikia išminties, o kartais kantrybės. Bet būtent šalia kantrių ir išmintingų moterų vyrai labiau linkę keistis, tobulėti.

4. Ji nesistengia būti pirma.

Karštai įrodinėdamos savo teisumą, bandome pademonstruoti intelektą ir erudiciją, o vyrai kur kas labiau vertina moterišką išmintį, gebėjimą nusileisti ir priimti kompromisą. Ginčo metu protinga moteris ras dešimt argumentų, kad įvarytų pašnekovą į kampą, o išmintinga moteris su geranoriška šypsena pavers ginčą pokštu, nepabijos nusileisti – ir galiausiai laimės.

Kaip sakoma, nes tas laimingas, kas teisus, o teisus tas, kas laimingas. Taigi kitą kartą prieš veldamasi į karštą ginčą su mylimuoju, pagalvokite, kas svarbiau – protas ar išmintis.

5. Ji moka pagirti.

Pedagogikoje egzistuoja principas – vaikas stengiasi atitikti tuos žodžius, kuriuos apie jį sako. Tad jei nuolat prikaišiosite vaikui klaidas, vadinsite jį kvailu, tingiu ir begėdžiu, būtent šias savybes jis ir vystys. Ir priešingai – pagyrimai darys stebuklus, įkvėps vaikus stulbinamoms permainoms.

Tokia pati formulė tinka ir vyrams – pagyrimai jiems būtini kaip oras, net jei tik įkaltas vinis, o jis įkalė jį praėjus dviem savaitėms po to, kai paprašėte. Užuot ironizavusi, pamėginkite pagirti ir padėkoti mylimajam kad ir už menkiausią smulkmeną. Patikėkite – dėl moters, kuri moka juo žavėtis, vyras gali kalnus nuversti.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (195)