Kaip rašo liwli.ru, tai – normalios moterys, o ne piktadarės, svajojančios užgrobti pasaulį ir išardyti viso pasaulio santuokas.

Meilužės – jūsų draugės, kaimynės, kolegės, daugelis iš jų slepia asmeninį gyvenimą, taigi niekas nieko ir nežino. Galime jas visas pasmerkti, bet verčiau panagrinėkime, kas iš tiesų vyksta su moterimis, kurios tampa meilužėmis.

Štai 5 faktai, kuriuos moteris turi žinoti apie savo vyro meilužę

1. Ji jaučia kaltę.

Norite tikėkite, norite netikėkite, tačiau meilužė jaučia kaltę. Jei ji žino, kad jos mylimasis vedęs, ji patiria visas emocijas, susijusias su kaltės jausmu: liūdesį, depresiją, nusivylimą, bejėgiškumą ir beviltiškumą. Jei moteris ne sociopatė, ji jaučia kaltę dėl to kad pažeidė taisykles, kaip ir kiekvienas normalus žmogus.

Meilužė jaučiasi kalta, kai meilužis nori praleisti su ja atostogas, o ji žino, kad namuose jo laukia žmona ir greičiausiai vaikai. Ji jaučiasi kalta, kai girdi aptariamas kitų neištikimybes. Ji jaučiasi kalta, kai žiūri filmus apie meilės trikampius. Kaltės jausmas – ją nuolat lydintis vaiduoklis, trečias jos meilės trikampio dalyvis.

Gal kas prieštaraus – yra meilužių, kurios nė nežino, kad jų meilužis vedęs. Na, yra vyrų, kurie visaip slepia faktą, kad jie vedę. Jei jis gali apgaudinėti žmoną, gali apgaudinėti ir meilužę.

2. Greičiausiai ji niekada neplanavo tapti meiluže.

Akivaizdu, kad mažos mergaitės fantazuoja apie tai, kad užaugs ir taps kažkieno meiluže. Kiekvienas suaugęs žmogus atsakingas už savo veiksmus, deja, kartais aplinkybės ir klaidingas pasirinkimas atveda iki intrigėlės. Niekas iš anksto sąmoningai neplanuoja susipažinti su vedusiu vyru ir potencialiai netekti karjeros, pasitikėjimo, draugų ar net, kraštutiniais atvejais, savo gyvenimą. Jau nekalbant apie tuos atvejus, kai meilužė pati yra ištekėjusi, turi vyrą ir vaikų – visam tam kyla grėsmė.

Vyras žadės palikti šeimą tiek daug kartų ir tiek daug laiko prabėga to tikintis, kad meilužei vis sunkiau ir sunkiau nutraukti tokius santykius. O jei ji įsimylėjusi, gali ir nenorėti nieko nutraukti, net jei žino, kad tęsti santykius neteisinga ir beprasmiška.

3. Ji pavydi.

Pavydas... Jei moteris tapo meiluže ir žino, kad jos mylimasis vedęs, be abejonės, pavydės. Ji pavydės kas kartą, kai jis išeis, nes žino, kad jis grįžta namo pas žmoną, pas šeimą. Ji žino, kad meilužis turi kitą gyvenimą, kituose namuose, o ji niekada nebus jo gyvenimo dalis. O jei meilužė neturi šeimos, jos gyvenimas labai vienišas, jai plyšta širdis pagalvojus, kad jos meilužis jaukiai leidžia vakarą su žmona ir vaikais.

Meilužė pavydi laiko, kurį vyras praleidžia su šeima. Ji pavydi jo vaikams, lovai, kurią jis dalinasi su žmona, pavydi atvirų santykių, nes jų santykiai neviešinami.

Daigelis meilužių svajoja gauti asmeninio gyvenimo statuso patvirtinimą, bet slapti susitikimai su meilužiu tolimi nuo sveikų, ilgalaikių santykių. Juk meilužė, kaip ir kiekviena moteris, svajoja, kad vyras ja didžiuotųsi, rodytų ją savo draugams, giminaičiams, visam pasauliui patvirtintų, kad ją myli.

4. Ji pamilo netinkamą žmogų.

Anksčiau ar vėliau meilužė padarys tokią išvadą... Taip, iš pradžių ji pasirinko slaptą romaną, bet galiausiai supranta savo klaidą, kurią padarė dėl daugelio priežasčių, įskaitant neigimą, baimę ir, žinoma, meilę.

Visiems atsitinka taip, kad įsimylime netinkamą žmogų. Taip nutinka vienišoms moterims, kurios susitikinėja su vienišais vyrais. Taip nutinka moterims, kurios įsimyli vedusius vyrus. Taip nutinka meilužę įsitaisiusio vyro žmonai.

Greičiausiai meilužė jau suvokia padarytą klaidą, bet tęsia romaną, nes galvoja, kad meilužis aistringai ją myli ir nori būti su ja.

5. Ji tikrai gali tikėti tokių santykių ateitimi.

Kiek moterų įsimyli vyrą ir tiki viskuo, ką jis kalba. Visoms yra taip buvę, meilužės – ne išimtis. Jei ji žino, kad mylimasis vedęs ar kažkurią akimirką pati tai sužinojo, kai jau buvo jį įsimylėjusi, nėra jokių abejonių, kad ją sužavėjo pagyros ir jo begaliniai pažadai.

Gana dažnai neištikimi vyrai skundžiasi meilužei nelaiminga santuoka ir sako norintys išsiskirti. Tai gali būti tiesa, bet ar jie tikrai išsiskirs, didelis klausimas. Jei jis turi vaikų arba jei iš tiesų nori likti su žmona, nežengs nė žingsnio santuokos link. Meilužė jau yra pralaimėtojos padėtyje, o jei ji dar ir įsimylėjusi, be perstojo teisins jo poelgius ir neigs realybę. Tariamos skyrybos gali trukti mėnesius ar net metus, kol meilužė pradės suvokti, kad žmogus neketina palikti dėl jos savo žmonos.

Slaptas ryšys jai tampa norma, o daugeliu atveju – žlugdančia destruktyvaus elgesio norma, slopinančio kaltę ir gėdą.

Būti meilužė ne taip jau smagu. Romano pradžia gali jaudinti, atrodyti romantiška, o baigtis gilia depresija. Meilužės – tokie patys žmonės kaip visi. Galiausiai joms tampančios moterys – mūsų seserys, tetos, motinos, dukterys ir žmonos.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (374)