Konkurencija skatina veikti ir nepasiduoti varžovui, net jei jis bus ir jūsų geriausias draugas. Bet kokiu atveju tikslams dažnai nustatomas ir laiko limitas. Pristatome 10 dalykų, kuriuos vyrai nori nuveikti iki 30-ties.

Vairuoti automobilį

Be abejo – savo. Turbūt nėra vyro, kuriam nepatiktų nuosava transporto priemonė. Na, o dar geriau – gera transporto priemonė. Vyrai nuo mažens svajoja apie įvairias mašinas, domisi jų detalėmis ir su pasimėgavimu stebi F1 lenktynes. Nuosavas automobilis bet kokiu atveju yra vienas iš pagrindinių vyro gyvenimo tikslų.

Pabūti moters kailyje

Galbūt ir atrodys juokinga, ar neįtikėtina, tačiau dauguma vyrų yra pasvajoję apie tai, kaip jie atrodytų su moteriškais rūbais. Galbūt linksmame vakarėlyje ar kitoje pašėlusioje šventėje – vyrams vis tik įdomu, kaip jie atrodytų išdažyti moteriškais dažais ar užsidėję liemenėlę. Tokie juokeliai visada būna vedami ir smalsumo, tik ne kiekvienas tai pripažins.

Užsiauginti barzdą

Tikrai ne tam, kad pavaidintų Kalėdų Senelį. Daugeliui vyrų barzda yra vyriškumo, rimtumo simbolis. Na, o kai kurioms moterims – tai yra seksuali ir dėmesio verta įvaizdžio dalis. Be to, visą laiką skutant, vis tik pasidaro smalsu kaip gi būtų, jei skustuvu būtų nesinaudojama bent vieną mėnesį? O galbūt barzda vis tik tiktų?

Kažką išrasti

Be abejo, išrasti kažką naudingo būtų tikrai neprošal. Na, o jei pavyktų pralobti taip, kaip Steve Jobsas, ar Markas Zuckerbergas? Juk tereikėjo vienos idėjos, kuri virto milijardiniu pelno šaltiniu ir už kurią galima tapti vienu iš geidžiamiausių pasaulio jaunikių. Pabandyti visada verta. Todėl dauguma vyrų yra ne kartą su bičiuliais aptarę kokią vykusią, o gal ir nelabai, išradimo idėją.

Išsikraustyti iš tėvų namų

Kad ir kokioje situacijoje bebūtų – kiekvienas vyras svajoja išsikraustyti iš tėvų namų vos tik baigęs mokyklą. Na, o jei tuometinė situacija to padaryti neleidžia – 30 metų pasidaro „žūtbūtinis“ limitas. Kiti net pasakytų „geriau skoloj, nei tėvams ant sprando“. Nors kita vertus… juk tai pigu, tačiau merginoms tokia priežastis tinkama nepasirodytų.