Svarbu taip pat santykiuos išlaikyti šį įspūdį. Šiuolaikinis vyras nenori, kad dama būtų prie jo prilipusi visą laiką - jis nenori užtrokšti. Nemeskite savo draugų ir šeimos dėl naujojo mylimojo. Turėkite savo planų. Nesijauskite taip, lyg be šio žmogaus jūsų gyvenimas būtų ne gyvenimas. Gyvenkite įdomų gyvenimą ir be jo. Santykiai praturtina gyvenimą, bet nėra jo pagrindas.

Ji yra nuoširdi ir lojali

Būkite nuoširdi su mylimuoju. Jei pasakysite, kad a) jūs ištekėjusi ir šiuo metu išgyvenate itin sudėtingą skyrybų procesą; b) jūsų fetišas - kojų pėdos; c) bet kas kita, kas gali potencialiai priversti vyrą bėgti nuo jūsų kuo toliau, vadinasi, pasielgsite teisingai. Gal tik palūkėkite su punktu b). Visa, kas gali būti vyrui svarbu ir kas gali paveikti jo nuomonę apie jus, turi būti aišku nuo pat pradžių, kitaip gaišite judviejų abiejų laiką. Jei vyrui išties patinkate, jis padės jums sudėtingose situacijose, o ne paliks jus. Jei negalite priimti tiesos apie mylimojo praeitį ar dabartį, nereikėtų būti kartu.

Ji prisižiūri

Tai vienas dalykas, kuris nepasikeitė nuo senų senovės: vyrams patinka moterys, kurios didžiuojasi savo išvaizda. Nesakome, kad turite būti aukšta, liekna manekenė - ne išvaizdoje visa esmė - bet pasitempti privalote. Nereikia į pasimatymą išsipustyti kaip į Vienos pokylį, tačiau dėvėkite apdarus, pabrėžiančius jūsų gražiausius figūros linkius. Pasidažykite, kad pabrėžtumėte savo natūralius bruožus, susišukuokite taip, kaip jums labiausiai tinka, ir pasipurkškite mėgstamais kvepalais. Jei atrodysite gražiai, pasitikėsite savimi, o tai dar vienas dalykas, kuris patinka vyrams.

Ji pasitiki savimi

Praėjo tos dienos, kai drovi pasimetusi mergina atkreipdavo gražaus ir stipraus vyro dėmesį. Dabar ji susilauktų nebent nepritariamo žvilgsnio. Žvaigždės, kurios atrodo be galo pasitikinčios savimi nuotraukose, nebūtinai tokios yra iš tiesų. Svarbiausia - jos tokios atrodo. Nesusikoncentruokite ties savo silpnosiomis savybėmis. Akcentuokite savo stiprybes. Kūno kalba turi byloti jūsų naudai. Stovėkite tiesiai, užmegzkite akių kontaktą ir šypsokitės.

Ji subrendusi ir iškalbinga

Kūdikiški tauškalai gali būti žavu, bet ne per dažnai. Šiuolaikiniam vyrui patinka, kad jo moteris moka palaikyti intelektualų pokalbį ir turi gerą humoro jausmą. Kalbėkite apie tai, kas įdomu, klausykitės jo. Per pirmuosius kelis pasimatymus susilaikykite nuo žargono ir keiksmažodžių.

Tikra tiesa, kad šiuolaikiniam vyrui reikia kitokių moters savybių nei kad prieš du šimtus metų. Pasinaudokite šiais patarimais savo žavesiui sustiprinti.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (69)