Kai kurioms pritarti nesunku, pavyzdžiui: „Modernus vyras nenupjausto riebalų ar apskrudusių gabaliukų nuo kepsnio. Kiekvienas maisto kąsnis yra privilegija, ir jis suvalgo viską, kas įdėta į lėkštę.“

O kitos kelia abejonių: „Modernus vyras nebara savo dukters, kai ši nusičiaudėja valgydama spurgą su obuoliais, net jei ji viską ir visus aplink save apdrabsto maistu.“

Womenshealthmag.com sudarė analogišką sąrašą, kuriame išvardytos modernaus vyro savybės, susijusios su intymiu gyvenimu.

1. Modernus vyras kruopščiai nusiprausia prieš bet kokį seksualinį kontaktą. Jis puikiai supranta, kad negalima įsiskverbti į moterį, jei nesi nepriekaištingai švarus.

2. Modernus vyras žino, kad moterį atstumia keptu maistu ir kūno kvapais atsiduodanti patalynė. Šiuolaikinio vyro paklodės visada dvelkia gaiva ir švara.

3. Modernus vyras visada iš anksto rezervuoja staliuką (ypač savaitgalio vakarui), jei tikisi sekso po vakarienės.

4. Modernus vyras visada apipila komplimentais moterį, kai ši nusirengia jo akivaizdoje.

5. Kad ir kaip vyrui patiktų vakarieniauti mieste, modernus vyras visada visų pirma atsižvelgia į moters pageidavimus.

6. Modernus vyras kasdien padaro bent po kelis atsispaudimus. Jis nėra profesionalus kultūristas, bet žino, kad kiekvienai moteriai reikia stiprių pečių.

7. Nors išpuoselėta barzda periodiškai būna madinga, modernus vyras nepamiršta jos taip prižiūrėti, kad bučiuojantis jo partnerė neužuostų patiekalų, kuriuos jis valgė pietums, kvapo.

8. Modernus vyras mėgsta glamones, ir niekada nepamiršta pamaloninti moters kaklo, krūtinės ir ausų švelniais bučiniais.

9. Nepaisydamas to, kad jį labiau žavi moters sėdmenys, modernus vyras skiria tiek pat dėmesio ir jos krūtims. Arba atvirkščiai.

10. Burnos higiena itin svarbi. Todėl modernus vyras visada nepriekaištingai rūpinasi savo dantų švara. Jis reguliariai valosi dantis šepetėliu ir tarpdančių siūlu, naudoja liežuvio valiklį ir skalaujasi gerklę.

11. Modernus vyras lovoje nenurimsta tol, kol jo partnerė nepatiria orgazmo.

12. Modernus vyras visada atsiklausia moters, prieš liesdamas jos išangę. Jam patinka bučiuoti ir liesti jos sėdmenis ir išangę, bet tik jei partnerė neprieštarauja.

13. Jei moteris sutinka mylėtis tik su apsauga, modernus vyras nukaks į pasaulio kraštą, kad tik surastų prezervatyvą, kuris jam tinka ir leidžia pajusti malonumą sekso metu.

14. Modernus vyras visada įspėja moterį, kai artėja ejakuliacija. Niekam nepatinka siurprizai šioje srityje.

15. Modernus vyras masažuoja moterį preciziškai kaip profesionalus masažuotojas ir aistringai kaip nekantrus meilužis.

16. Kai moteris būna pasirengusi spontaniškam seksui viešumoje, modernus vyras mielai suranda diskretišką vietą ir patenkina jos norą.

17. Modernus vyras žino, kad gali turėti sunkumų lovoje, jei prieš seksą su partnere patenkins save pats, tad jis viską planuoja iš anksto. Aistra alsuojanti moteris ir suglebęs vyriškas pasididžiavimas – niekam tikęs derinys.

18. Modernus vyras stengiasi valgyti kuo sveikesnį maistą. Niekas neatstumia moters labiau, nei iš visų odos porų ir burnos besisunkiantis mėsainio su svogūnais kvapas.

19. Modernus vyras visada turi pasiruošęs švarų rankšluostį ir po ejakuliacijos pats susitvarko po savęs.

20. Modernus vyras pasako moteriai, koks intymios šukuosenos stilius jam labiau patinka, bet leidžia moteriai pačiai nuspręsti, ar skustis gaktos plaukus, ar ne.

21. Modernus vyras deda visas įmanomas pastangas, kad perprastų moters anatomiją. Jei niekaip nesugeba rasti klitorio, jis įsigys radarą, bet vis vien suras.

22. Modernus vyras mielai pažiūrės moters pasiūlytą pornografinį filmą, net jei tai bus „Užrašų knygelė“.

23. Modernus vyras žino, kad jokiai moteriai nepatinka, kai sekso metu vyras ją subraižo kojų nagais. Modernaus vyro kojų nagai visada švarūs ir trumpai nukirpti.

24. Modernus vyras lanksčiai žiūri į glamones po sekso. Jis atsižvelgia į partnerės norus ir nuotaiką.

25. Modernus vyras mielai eksperimentuoja su maistu miegamajame, bet visada iš anksto išsamiai išstudijuoja, kokie produktai ar patiekalai labiausiai tinka šiam reikalui.

26. Modernus vyras noriai mylisi duše, bet supranta visus tokios vietos apribojimus.

27. Modernus vyras nevengia akių kontakto intymaus artumo metu, bet pajutęs, kad partnerei nejauku nuo per didelio intymumo, laiku nusuka akis arba užsimerkia.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (96)