114
Kitas

1) Jis tikisi, kad jūs viena viską padarysite.

Vaikinas pavadino merginą stora. Dar kitas pasakė, kad mergina, su kuria susitikinėja, jo neverta. Tai aiškūs ženklai, kad reikia suklusti, bet jie buvo ignoruojami. Draugės sakydavo, kad tai tik žodžiai, nieko rimto. O kai santykiai nesusiklostydavo, jos kaltindavo... save. Ne, ne vaikiną, kuris įžeidinėjo ar negerbė moters. Jos kaltino save – už tai, kad pasirinko netikėlį, kad su juo prasidėjo, kad atrašė žinutę, kai reikėjo igonoruoti, ir taip toliau...

Visi žmonės trokšta turėti gyvenimo partnerį, vyrą, žmoną ar žmogų, prie kurio galėtų prisiglausti. Mes norime kartu švęsti Kalėdas, Valentino dieną ir kitas šventes, dalintis nuostabiomis akimirkomis. Tačiau šis troškimas gali lemti neteisingus sprendimus. Mums netgi gali atrodyti, kad iš naujo kurti gyvenimą su kitu partneriu – pernelyg didelis darbas.

Įspėjantys ženklai dažnai būna akivaizdūs (jis užgaulioja, yra fiziškai agresyvus), o štai subtilių galime ir nepastebėti. Žemiau pateikiame sąrašą dažniau pasitaikančių įspėjančių ženklų, kuomet moteriai reikėtų gerai pasvarstyti, ar su šiuo žmogumi tikrai verta užmegzti ar palaikyti romantiškus santykius.

114
Kitas

1) Jis tikisi, kad jūs viena viską padarysite.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (1288)