Dabar ruošdamiesi šiam svarbiam gyvenimo įvykiui žmonės neriasi iš kailio ir stengiasi ją padaryti kuo išskirtinesnę ir įsimintinesnę. Alternatyvaus dizaino vestuvinė suknelė ir ceremonijoje dalyvaujantys šunys – štai naujausios vestuvių tendencijos, kurių tiesiog negalite ignoruoti planuodami nepakartojamą meilės šventę, rašo metro.co.uk.

1. Filmuojantys bepiločiai orlaiviai

Viskas prasidėjo nuo nuotakos puokštėje paslėptos vaizdo fiksavimo kameros, o dabar jau yra pažengta kur kas toliau – vaizdas filmuojamas iš virš įvykio vietos ratus sukančio bepiločio orlaivio.
Įmonės siūlo įsigyti vestuvių filmavimo ir fotografavimo paslaugų paketus. Bepiločiuose orlaiviuose sumontuotos kameros pakyla į orą virš vietos, kurioje vyksta iškilmės, tam, kad užfiksuotų nuostabiausias akimirkas, kuriomis bus galima džiaugtis dar labai ilgai.

Kas sakė, kad technologijos nedera su romantika?

2. Mažiau erdvės užimantys nuotakos drabužiai

Atėjo laikas atsisveikinti su tafta ir aksomu – metas netikėtiems ir įspūdingiems deriniams, kurių tikrai nebūtina atsisakyti šią svarbią dieną. „House of Ollichon“ pristatė gausybę vestuvėms skirtų derinių, skirtų tiems, kurie ieško alternatyvos įprastiniams tradiciniams variantams.

„Needle & Thread bridal” siūlo tiulio sijonų vos po 105 svarus (136 eurus) ir trumpų prie šių sijonų puikiai derančių palaidinių po 200 svarų (258 eurus). Šis derinys – tai šiuolaikiškas ir finansiškai priimtinas įvaizdis, kurį galėsite pritaikyti ir ateityje.

3. Drąsios spalvos

Šiais metais pasteliniams atspalviams oficialiai skelbiamas mirties nuosprendis – atėjo laikas ryškioms spalvoms. Ryški oranžinė, akinanti žaliųjų citrinų ar saulėta geltona, gili purpurinė, brangakmenių žalia ir mėlyna – štai spalvos, apie kurias turėtumėte pagalvoti ruošdamiesi šiais metais vyksiančioms vestuvėms.

4. Vestuvių planavimas internetu

Kam mokėti milžiniškus pinigus vestuvių planuotojams, jei yra internetinės svetainės, pavyzdžiui „Bridebook“, kuriose rasite viską, ko reikia, ir dar išvengsite bauginančių įkainių?

5. Keturkojai vestuvių svečiai

Šio sezono akcentas – šventėje dalyvaujantys šunys. Galbūt jūsų augintinis visą šią svarbią dieną praleis kartu, o galbūt tik kartu pozuos fotografams – bet kuriuo atveju tai suteiks iškilmėms ypatingos prasmės.

6. Nebrangūs deriniai

Gera žinia daug pastangų dėti nepageidaujančioms nuotakoms: daugybė nebrangius drabužius siūlančių prekės ženklų, tarp kurių gerai žinomi ASOS, H&M, „Coast“ ir „River Island“, siūlo jau paruoštus vestuvinių drabužių variantus už prieinamą kainą, kurie kuo puikiausiai atspindės aktualiausias mados tendencijas.

7. Kokteiliai prieš ceremoniją

Būtinai apsvarstykite idėją prieš prasidedant ceremonijai pasiūlyti svečiams gėrimų. Tiesa, renkantis gėrimus, kuriuos pasiūlysite svečiams, derėtų nepamišti, kad tuoktuvių ceremonija paprastai trunka ne mažiau 45 minučių, o bėgiojantys į tualetą svečiai kažin ar suteiks jai papildomo žavesio.

8. Poilsis nuo socialinių tinklų

Pamirškite apie socialinius tinklus! Šiandieną jau tapę įprasta kreiptis į vestuvių svečius su prašymu neskelbti jokios medžiagos iš vestuvių, o išmaniuosius laikyti kišenėse tuo metu, kai jaunieji ištars lemtingąjį „taip“. Kai kurios poros būna dar reiklesnės ir prašo telefonus į šalį atidėti visą šventinę dieną.

9. Visus įspūdžius vienijantys saitažodžiai

Dažnai šiais laikais rengiamos vestuvės turi vieną bendrą saitažodį, padedantį nesudėtingai sekti visus didžiosios dienos įvykius socialiniuose tinkluose.

Kam tiesiog tuoktis, jei galima dar ir susprogdinti internetą?

10. Vėlyvos dūzgės

23 val. ar vidurnaktį išsiskirstę svečiai – praeityje likusi atgyvena. Šiais laikais nebelieka vietos konservatyviam požiūriui į vestuvinį gyvenimą, todėl šventės svečiams dažniausiai siūloma nesikuklinti ir nuoširdžiai pašėlti.

11. Šventė namuose

Jei dėl finansinių galimybių ribotumo tenka atsisakyti įsimintino vestuvių savaitgalio nuostabioje vietoje, iš karto po tuoktuvių ceremonijos galima surengti nuostabų vakarėlį tiesiog namuose, o medaus mėnesio planus atidėti geresniems laikams.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt