Preliudija lai prasideda, kai dar esate darbe

Išsiuntusios partneriui seksualinio pobūdžio žinutę, susijaudinsite ir nekantriai lauksite vakaro, sako švietėja sekso klausimais Yvonne Fulbright.

Užsiimkite joga

Neseniai atliktame tyrime paaiškėjo, kad moterys, kurios tris mėnesius kelis kartus per savaitę darė 22 jogos pozas, be kitų privalumų, pajuto didesnį norą mylėtis, greičiau susijaudindavo ir lengviau patirdavo orgazmą.

Jogos pratimai ne tik didina lankstumą, bet ir stiprina pilvo bei dubens dugno raumenis, o tai savo ruožtu sustiprina gebėjimą pajusti orgazmą.

Valgykite tam tikrus produktus

Visi žino, kad valgyti avokadus labai sveika, tačiau ko gero ne visi žino, kad šie vaisiai stiprina ne tik bendrą sveikatą, bet ir lytinį potraukį.

Avokaduose daug nesočiųjų riebalų rūgščių ir mažai sočiųjų, tad jie stiprina širdį ir kraujagysles, o tai savo ruožtu padeda kraujui pritekėti ir į lytinius organus.

Pabandykite pakeisti scenarijų

Nauja aplinka, nauji įspūdžiai dažniausiai didina susijaudinimą, sako psichologas ir santykių ekspertas Joelis Blockas. Nebūtina plaukti už jūrų marių – pradžiai užteks veiksmą iš miegamojo perkelti į virtuvę ar dušą.

Atidėliokite orgazmą

Kuo ilgiau uždelsiate prieš orgazmą, tuo stipresnis jis būna. Kai pajuntate artėjantį orgazmą, sulėtinkite veiksmą ir atidėkite malonumą, rekomenduoja švietėja sekso klausimais Dorian Solot, parašiusi knygą „Dievinu moterų orgazmą: neįprastas orgazmo vadovas“ („I Love Female Orgasm: An Extraordinary Orgasm Guide“).

Vis kartokite šią praktiką ir gausite neįtikėtiną atlygį.

Įsivaizduokite, kad vaidinate filme

Tai nereiškia, kad reikia suvaidinti orgazmą, bet stipriau reikšdama emocijas ir judesius, labiau susijaudinsite ir pajusite didesnį malonumą, pataria klinikinis seksologas Ericas Marlowe Garrisonas. Bent jau giliai kvėpuokite, rieskite nugarą ir leiskite malonumo garsus.

Gaukite dopamino pliūpsnį (ne lovoje)

Dopamino išsiskyrimą smegenyse skatina tokia veikla, kaip siaubo filmų žiūrėjimas arba laipiojimas uolomis. O dopaminas leidžia mums pajusti malonumą sekso metu.

Sinchronizuokite kvėpavimą

Tantrinio sekso (kurio pagrindas – sutelktas kvėpavimas) šalininkai atrado, kad kai partneriai kvėpuoja tandemu, jie geriau susikaupia orgazmui ir pajunta didesnį malonumą.

Mankštinkite tarpvietės raumenis

Kėgelio pratimai gali sustiprinti orgazmą, sako D. Solot. Šie pratimai stiprina raumenis, vadinamus Pubococcygeus, kurie susitraukinėja orgazmo metu. Kuo jie stipresni, tuo stipresnį orgazmą jaučiame.

Kaip daryti Kėgelio pratimus: 10 kartų greit sutraukite tarpvietės raumenis, tada dar 10 kartų, kaskart palaikydami juo sutrauktus 5-10 sekundžių. Kasdien padarykite po du–tris šių pratimų kompleksus.

Išmokite įveikti stresą

Tyrėjai atrado, kad darbe patiriamas stresas gali labai sumažinti lytinį potraukį. Kad grįžusi namo nebegalvotumėte apie terminus (arba dar blogiau, apie piktą viršininką), raskite labiausiai jums tinantį būdą atsipalaiduoti ir sumažinti stresą dienos pabaigoje.

Galite pasinaudoti prancūzų, puikiai išmanančių gyvenimo džiaugsmo (joie de vivre) meną, patirtimi ir grįžusios po darbo pasilepinkite petit aperitif – nedidele taure vyno ir nedidele porcija užkandžių, pavyzdžiui, riešutų ar duoniukų su humusu ir alyvuogėmis.

Pasistenkite per daug nesikoncentruoti į orgazmą

Nors visi iškelia į padanges orgazmą, kaip siektiną kiekvieno lytinio akto rezultatą, tyrimai parodo, kad susijaudinimas, kurį patiriame preliudijos metu, gali teikti ne mažesnį malonumą. Tad nebesinervinkite, jei jums nepavyko pajusti kulminacijos, ir tiesiog mėgaukitės intymiu artumu.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (241)