1. Jam patinka, kaip jis šypsosi galvodamas apie jus

Nesvarbu, ar jis įtemptai pluša darbe, yra užstrigęs kamštyje ar tiesiog nuobodžiauja „Facebook“. Jei vyrui pasiseks, jo gyvenime būtinai atsiras moteris, priversianti šypsotis net ir nebūdama šalia jo. Vien pagalvojus apie ją ar jos vardą, jo veidas nušvis tarsi saulė. Kaip tai gali nepatikti?

2. Jam patinka, kai priverčia jus nusišypsoti

Ar kada nors pastebėjote vyruką, kuris stengėsi pasirodyti linksmas? Galbūt jam ir nelabai pavyko, bet jis įdėjo daug pastangų? Vyrui patinka matyti, kaip jo gyvenimo moteris šypsosi, juokiasi ir smagiai leidžia laiką. Dar labiau jam patinka būti tos šypsenos priežastimi, net jeigu tam prireikia sugalvoti kvailą juokelį, iš kurio ji galėtų pasijuokti.

3. Jam patinka būti šalia

Nesvarbu, ar gulite susiglaudę ant sofos, ar stovite vienas šalia kito laukdami taksi, vyrui patinka būti šalia savo išrinktosios. Tai puikus būdas, padedantis pasijusti ryšį su kitu žmogumi – tiek fiziškai, tiek emociškai.

Sunku su kuo nors sulyginti tą jausmą, kai tau rūpinti moteris priglunda prie krūtinės ar atremia galvą į tavo petį. Neklauskite kodėl, tiesiog taip yra.

4. Jis dievina, kai jam vairuojant žaidžiate su jo plaukais

Nereikia jokių paaiškinimų – tai geriausias dalykas pasaulyje.

5. Jam patinka, kaip šypsotės jam jus pabučiavus

Ar žinote tą euforijos antplūdį, aplankantį pabučiavus brangų žmogų? Tą endorfinų bangą ir emocijas, kurios, regis, jus užvaldys? Tą kibirkštį, kurią jaučiate ją pabučiavę? Kartais vienintelė reakcija į šiuos jausmus yra noras šypsotis.

6. Jis dievina, kai pastebi jus žiūrint į jį

Kaip ir dauguma, vyrai nori būti geidžiami. Dažniausiai vyrai santykiuose imasi užkariautojo vaidmens, todėl nuolatos bando pasirodyti, atkreipti dėmesį ir iškovoti teisę į pirmą ar antrą pasimatymą.

Kai vyrai jaučia, jog yra kartu su moterimi, kuri nori būti su juo, kuri atiduoda tiek pat švelnumo ir pastangų kiek jie, ar mano, jog gali įsimylėti – nėra geresnio jausmo pasaulyje.

7. Jam patinka ta miela smulkmena, apie kurią greičiausiai net nesusimąstote

Galbūt jūsų nosis juokiantis susiraukšlėja ar kas kartą kumštelite jam į petį, kai esate (truputį) supykusi. O gal susinervinusi žaidžiate su savo plaukais. Kad ir kas tai būtų, tikriausiai tą darote nesąmoningai, bet jis tą pastebi. Jis pastebi, nes tai vienas iš daugelio mažų dalykų, kurie išskiria jus iš kitų jo sutiktų moterų. Ir jis tai dievina.

8. Jam patinka, kad su jumis gali jaustis savimi

Norėjome šį punktą pavadinti „Jam patinka, kad nereikia stengtis“, kad išreikštume mintį, jog viskas turėtų vykti lengvai, bet akivaizdu, kad kiekvienas vyras (ir moteris) turi visada įdėti daug pastangų – tik tada santykiai būtų sėkmingi.

Du žmonės kartu gali jaustis labai gerai, ir jų draugystė bus tikra. Jie bus patenkinti, bet jiems nebus nuobodu. Tokiems žmonėms tiesiog gera būti kartu, jie žiūri vienas kitam į akis ir galvoja: „Taigi - štai kaip turi būti...“

9. Jam patinka klausti jūsų patarimo

Kai tikrai gerbiate žmogų už tai, kas jis, ir kaip mąsto, jo nuomonė tampa svarbesnė nei kitų. Norite gauti jo patarimą ar išgirsti, ką galvoja apie pastarąją jūsų problemą. Norite išgirsti jo požiūrį ir objektyvią nuomonę. Jei jūsų gyvenimo vyras jūsų ne tik klausia patarimo, bet ir rimtai jį vertina, jis lemia jo sprendimus, tai yra geras ženklas.

10. Jam patinka fizinis artumas

Kalbame ne tik apie seksą (nors nė vienas vyras nesiskųstų, jei jo gyvenimo moteris šiuo klausimu rodytų iniciatyvą), bet ir malonias smulkmenas – netikėti apkabinimai, atsitiktiniai bučiniai į skruostą, jūsų ranka ant jo kelio, kai sėdite šalia, ar paėmimas už rankos vaikščiojant.

Šie dalykai yra daug intymesni nei pats seksas. Bet kurie du vienas kitą traukiantys žmonės gali atsidurti lovoje, tačiau tokios mielos fizinio artumo išraiškos galimos tik su žmogumi, kuris tikrai rūpi. Tai dalykai, kurie jus sujungia tiesiogine to žodžio prasme. Tai dalykai, kurie sujungia jūsų energiją, ir „tu ir aš“ paverčia „mes“.

11. Jam patinka žiūrėti jums į akis

Žvelgti į kito žmogaus akis gali būti šiek tiek nejauku, nes nežinote, kur žiūrėti, į kurią akį. O galbūt tiesiog reikėtų įsmeigti akis į tarpuakį. Būnant su jumis, jam tokių problemų nekyla – nepatogumas dingsta, ir atsiranda jaudulys.

Jį pakeičia viltis, o pastarąją pakeičia meilė – meilė, kuri gali augti tik tarp dviejų žmonių, kurie atveria langus į savo sielas. Ramybė, kuri verčia įdėmiai žiūrėti, o ne nusisukti.

Kai moteris skirta vyrui, apsakyti, ką jis joje myli, nepakaktų net ir pačio ilgiausio sąrašo. Kaip ir niekada nebus žodžio nusakyti, kaip jis jaučiasi. Žodžiais jis niekada negalės įvardyti, kiek daug ji jam reiškia. Viskas, ką jis galės padaryti, kai ji paklaus: „Kodėl taip įdėmiai žiūri?“, tai šypsotis, papurtyti galvą ir sakyti „Nieko...“, nes kartais užtenka pasakyti tik tiek.

Yra dalykų, kurių žodžiais nenusakysi – tegul kalba meilė.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (341)