Padirbėkite su savo jausmingumu

Jausmingumas – tai gebėjimas aiškiai ir jautriai priimti tai, kas vyksta aplinkui, ir kuo daugiau jutimo organų tame dalyvauja, tuo stipresni bus pojūčiai. Pradėti jausmingumo treniruotes galima nesitraukiant iš lovos: sutelkite dėmesį į garsus, kvapus, vaizdus ir lytėjimą. Pabandykite išlaikyti tai vienoje sąmonės vietoje. Jausmingumas be seksualumo neturi didelės prasmės, todėl reiktų juos tobulinti sinchroniškai. Ir jeigu jausmingumas slypi kūne, tai seksualumas – galvoje. Tai suvokimas, kad viskas pasaulyje turi moterišką ir vyrišką jėgą. Moteriška jėga slypi neryžtingume, ramume ir atsipalaidavime, o vyriška – veikime, sprendimų priėmime ir kartais netgi šiurkštume. Ši tiesa visiems puikiai žinoma, tačiau žmogus kažkodėl to nepaiso, taip prarasdamas harmoniją su savo paties kūnu. Todėl jeigu jūs siekiate gero sekso, iš pradžių išmokite jausti ir priimti save.

Nustokite gėdytis savo kūno

Nedaug moterų savo kūne nemato jokių trūkumų. Įvairūs statistiniai duomenys rodo, kad savo figūra nepatenkintos nuo 47 iki 90 procentų silpnosios lyties atstovių. Tačiau seniai metas suvokti, kad vyrai vertina tikrumą, o į trūkumus dėmesį atkreipia tik tuomet, kai moterys pačios juos akcentuoja. Paklauskite mylimo žmogaus, kas konkrečiai jam patinka jūsų kūne ir paprašykite dažniau sakyti malonius dalykus. Tai suteiks jums pasitikėjimo ir jūs labiau stengsitės pateikti save iš geriausios pusės.

Išbandykite vaidmenų žaidimus

Vaidmenų žaidimai – tai nebūtinai Raudonkepuraitės kostiumas ar medicinos seselės chalatas. Tai pirmiausia naujas scenarijus, priimtinas abiem partneriams. Jam realizuoti galima pasitelkti kostiumus ir dekoracijas, tačiau galima apsieiti ir be jų. Svarbiausia yra troškimas stoti vienam prieš kitą neįprastame amplua, mokėjimas jį išreikšti ir „užvesti“ partnerį. Tačiau kaip ir bet kokie žaidimai apskritai, vaidmenų žaidimai su vyru ar vaikinu turi savas taisykles. Egzistuoja svarbūs momentai, kurių būtina paisyti prieš įsigyjant tarnaitės kostiumą ir leidžiantis į seksualų namų tvarkymą.

Išmėginkite sekso žaisliukus

Poreikis „pakeisti“ gyvą žmogų dažniausiai iškyla vienišiems žmonėms, kuriems sekso prekių asortimentas dažnai tampa tikru išsigelbėjimu. Ne veltui blogą moterų nuotaiką praėjusiame amžiuje medikai „gydė“ įvairiais falo imitatoriais. Tačiau ir poros suinteresuotos retkarčiais į procesą įtraukti kažką panašaus. Jeigu skiriasi partnerių temperamentas – vienam reikia daug, o kitas ne visada pasiruošęs – sekso žaisliukus galima naudoti susijaudinimui. Dėl individualių organizmo ypatumų jie taip pat gali padėti pasiekti orgazmą.

Perimkite iniciatyvą

Imtis pagrindinio vaidmens lovoje – tai ne tas pats, kas tapti prezidente ar kosmonaute. Moteriškas seksualumas iš prigimties yra kitoks ir kodėl reiktų jį keisti? Noras „vadovauti“ sekse iš esmės ir yra noras išreikšti partneriui tai, ko norisi būtent jums ir būtent dabar. Vaidmenimis sekse praktiškai nesikeičiame. Silpnosios lyties iniciatyva skiriasi nuo stipriosios tuo, kad moteris vistiek lieka „priimančia puse“, tai akivaizdžiai demonstruoja netgi jos lytinių organų sandara. Tačiau kviesti taip pat galima aktyviai arba pasyviai. Moters vadovavimas sekse – tai mokėjimas parodyti tikrą aistrą, o ne šiaip sau leisti užsiimti su savimi seksu.

Kreipkitės pagalbos į profesionalus

Tokius žmones vadina „sekso instruktoriais“. Tokie žmonės visus norinčius moko pažinti save ir patenkinti partnerį, rodydami, kaip reikia užsiimti seksu. Profesionalių sekso instruktorių arsenale yra daugybė tradicinio sekso, oralinio sekso ir kitų patenkinimo metodų, erotinio masažo ir nebanalios preliudijos įgūdžiai, taip pat naudingos priemonės, praverčiančios prieš ir po kūniškų malonumų. Trumpiau tariant, sekso instruktoriai gali išmokyti savo klientus visko, kas pavers jį neužmirštamu meilužiu, kurį bus sunku paleisti ne tik iš savo miegamojo, bet ir iš gyvenimo.

Užsiimkite seksu vandenyje...

… arba ant virtuvės stalo, arba mašinoje, arba vonios kambaryje per draugų vakarėlį. Nors kartais pamirškite jūsų gerai patikrintą lovą. Tai tas atvejis, kai „naujas draugas“ šimtą kartų geresnis ir įdomesnis už seną. Psichologai tvirtina, kad „dislokacijos“ pakeitimas yra vienas paprasčiausių ir veiksmingiausių seksualinio gyvenimo paįvairinimo būdų. Dar galima naktį apžvalgos rate pabandyti. Tereikia pasitelkti fantaziją...

Sugrąžinkite į santykius bučinius

Iš esmės, meilės bučinys yra ne kas kita, kaip informacija apie genus ir hormonus. Moteris jaudina vyrų seilėse esantis testosteronas. Kuo jo daugiau, tuo partneris tampa patrauklesniu. Tai senasis biologinis mechanizmas veikia be jokių gedimų. Ir, žinoma, bučinys yra vienas maloniausių erotinių žaidimų. Lūpose ir burnos gleivinėje yra milijonai nervų galūnių, kurių stimuliavimas skatina geismą. Tai visiškai neturėtų kelti nuostabos, mat lūpų jautrumas net dviem šimtais kartų viršija pirštų jautrumą. Jeigu į jūsų bučinį buvo atsakyta tuo pačiu, tai yra patikimas ženklas, kad jūsų partneris pasiruošęs seksui. Ir kuo ilgiau trunka tokios glamonės, tuo didesnis susijaudinimas.

Paieškokite idėjų kino filmuose

Žinoma, lovos scenos kino filmuose gerokai skiriasi nuo realaus gyvenimo. Jos sugalvojamos, pirmiausia, siekiant gero vizualinio efekto. Jomis siekiama patraukti žiūrovą, o ne atspindėti tikrovę ir jau tikrai ne pamokyti, kaip mylėtis. Tačiau jeigu atmestume visą šį skeptiškumą ir atidžiai pažiūrėtume kokį nors fragmentą, už kurį juostai priskiriamas „S“ raide žymimas amžiaus cenzas, galėtume pasisemti nemažai įdomių idėjų ir įkvėpimo eksperimentams.

Pasikalbėkite apie seksą

Apie seksą kalbėti kur kas sunkiau nei apie buitines problemas. Juo labiau, mes gyvename visuomenėje, kurioje neįprasta nagrinėti tokias temas. Tačiau jeigu laikysitės tam tikrų taisyklių ir įveiksite šį „tabu“, savo seksualiniam gyvenimui galite suteikti kur kas daugiau spalvų. Pirma, kruopščiai apgalvokite, ką konkrečiai norite pasakyti. Kame slypi pagrindinė mintis? Antra, pradėkite pokalbį nuo gerų dalykų – nuo to, kas jums patinka. Pavyzdžiui, „man labai patinka būti su tavimi“, „su tavimi aš jaučiuosi...“. Trečia, nekaltinkite ir neigiamai nevertinkite partnerio, kalbėkite tik apie save ir savo poreikius.

Tapk DELFI Gyvenimo draugu „Facebook“ ir sek naujienas ant savo sienos!

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (90)