Ši beveik 45 km ilgio sala garsėja vešlia augmenija, kalnuotu paviršiumi, nuostabiais paplūdimiais ir žaliuojančiomis kakavos plantacijomis. Iš džiunglių kyšantys smaragdo žalumo kalnai “Pitonai” ir pietvakarių pakrantėje garuojantys ugnikalnių krateriai paliks neišdildomą įspūdį.

Barbuda

Antigva ir Barbuda – salų valstybė rytinėje Karibų jūros dalyje, Mažųjų Antilų salyne, šalia Atlanto vandenyno.

Jei manote, kad rojus - tai neasfaltuoti keliai, visiškai tušti laukiniai paplūdimiai ir jums nereikia naktinių klubų, pirkite bilietus į šią 176 km2 ploto salą. Barbudoje yra tik keletas ištaigingų viešbučių; vienas jų - “Coco Point Lodge”, išsidėstęs 66 hektarų pusiasalyje su nuostabiais rožinio smėlio paplūdimiais.

Užsisakykite kelionę laivu į šiaurės vakaruose esantį paukščių sodą, kuriame čiulba daugiau nei 5000 paukščių.

Mustique, Šv. Vinsento sala ir Grenadinai, Karibai

Grenadinai yra Priešvėjinių Antilų salų teritorija Karibų jūroje. Grenadinus sudaro apie 600 salų. Jos visos yra išsidėsčiusios tarp salų-valstybių Sent Vinsento ir Grenadinų šiaurėje bei Grenados pietuose.

Mustique: šis privačios nuosavybės lopinėlis vandenyne yra tiek išskirtinis, kiek tai apskritai įmanoma. Čia poilsiaujantys modeliai, verslo magnatai ir tokios žvaigždės, kaip Mickas Jaggeris bei Tommy Hilfigeris galbūt užkelia garsenybių kartelę, tačiau iš tikrųjų aplinka saloje yra nepretenzinga ir laisva.

Įšokite į vieną iš salos džipų be stogo ir susiraskite atokų paplūdimį, kurį galėsite paskelbti savo nuosavybe. O jei kils noras su kuo nors pabendrauti, drožkite į tradicinį antradienio vakarų kokteilių vakarėlį, rengiamą vieninteliame salos viešbutyje – žavingame „Cotton House“.

Bus daugiau.

Šaltinis
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją