Ir žinot ką? Jos bus svajonių, nes mes busim dviese, mano dukra pirmą kartą pamatys jūrą, o aš galėsiu toje jūroje paskandinti visas savo liūdnas mintis. Žinoma, kiekviena mergaitė/ panelė/ moteris svajoja apie Maldyvus ar dar kokius kurortus, o man jų nereikia, ne dabar, dabar man reikia paprastos Baltijos jūros, ji rami, ji raminanti, ji mūsų.

Mes išsinuomosim nedidelį namelį, kurio verandoje dukra ramiai miegos manieže, o aš skaitysiu knygas ir mėgausiuosi saule. Aš noriu prie jūros, Baltijos jūros, noriu ten, kur niekas manęs nepažįsta, kur galėsiu tiesiog atsipalaiduoti.

Žinoma, tai galima padaryti bet kur, ir kiti pasirinktų kokį kurortą, bet aš nenoriu, nes svetimoje šalyje norisi keliauti, žiūrėti, pažinti kažką, reikia naujų pojūčių ir karštų prisiminimų, o aš ne, per savo svajonių atostogas noriu pasinerti į savo mintis, noriu susidraugauti su tarakonais mano galvoje ir kai grįšiu namo, galėsiu kurti savo naują, laimingą gyvenimą, be praeities.

Bet tai bus kada nors, ne šiais metais, tegul dukra paauga, šią vasarą aš galiu praleisti ir pas mamą sode, irgi neblogas variantas.

T.

*****************

Šis rašinys yra konkurso „Mano svajonių atostogos“ dalis. Kviečiame dalyvauti ir jus!

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (26)