Vakaro metu jie papasakos apie save ir savo veiklas, pasidalins savo požiūriu ir patirtimis, diskutuos apie kultūros ir Vilniaus gyvenimo aktualijas.

Šį ketvirtadienį (lapkričio 6 d.) 19 val. svečiuose - išskirtinis keliautojas bei labai savotiškų kelionių organizatorius – Algirdas Gurevičius bei jo kelionių bendražyges Daiva Kurbedienė ir Eglė Bakytė.
Algirdas su bendražygiais nesirenka turistams pritaikytų maršrutų, patogių viešbučių, minkštų patalų ir net patogios kelionės lėktuvu ar automobiliu. Šis žmogus suburia komandą ir į ilgas, pilnas iššūkių keliones leidžiasi dviračiais. Ir ne tik išsiruošia, su savimi pasiima vaizdo kamerą ir viską nufilmuoja, o vėliau visus įspūdžius pateikia žiūrovui. Praėjusiais metais kino teatrų ekranuose buvo galima išvysti filmą „Dviračiais per Altajų“, o šią vasarą Algirdas su komanda dviračiais įveikė Himalajus!

Apie keliones dviračiais, aktyvų laisvalaikį, filmų kūrimo ypatumus ir kitas smagias idėjas kalbėsime „Penktadieniniuose pašnekiuose“! Vakaro svečius kalbins baro „7 Fridays“ bičiulis Tomas Balčiūnas, o muzikinį foną sukurs grupės „Such'a'trip“ atlikėja Ieva Marija Baranauskaitė.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją