Kviečiame pasidalinti savo jausmu - papasakoti savo istoriją, o 3 nugalėtojams padovanosime ką tik leidyklos „Tyto Alba“ išleistą Brigitos Paulauskienės knygą „Nusipiešk gyvenimą, kokio nori“. Šioje knygoje autorė pasakoja, kaip spalvoti pieštukai gali pildyti svajones ir daryti stebuklus.

Galbūt šioje knygoje jūs rasite tai, ko neradote iki šiol gyvenime - būdą rasti nusiraminimą ir pilnatvę. Juk sako, kad fraktalai gali gyvenimą apversti aukštyn kojomis, kaip ir nutiko pačiai knygos autorei.

Tad savo istorijas siųskite iki sausio 3 d. el. paštu gyvenimas@delfi.lt. O pasidalinus savo liūdesiu jis ima ir sumažėja.

Sveikiname nugalėtojas - tai Rasa ir Kristina. Su jomis susisieksime el. paštu. Kristiną labai prašome mums parašyti dar kartą gyvenimas@delfi.lt.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją