Tau teks mokytis mokykloje, kuri vadinasi Gyvenimas Žemės planetoje. Kiekvienas žmogus ir kiekvienas įvykis – tai tavo universalūs Mokytojai.

Nėra klaidų – tik pamokos. Nesėkmė – neatskiriama Sėkmės dalis. Aukų nėra – tik studentai.

Pamoka kartosis įvairiomis formomis, kol nebus pilnai išmokta. Jeigu neišmoksi lengvų pamokų, jos sunkės. Kai išmoksi – pereisi prie sekančios pamokos.

Išorinės problemos – tai tikslus vidinės būsenos atspindys. Jeigu pakeisi savo vidinį pasaulį – išorinis pasaulis tuoj pat pasikeis pagal tave. Skausmas – tai būdas, kuriuos Visata naudojasi norėdama atkreipti tavo dėmesį.

Tu suprasi, kad išmokai pamoką tuomet, kai pasikeis tavo elgesys. Išmintis įgaunama tik praktikuojantis. Geriau mažiau geresnio, negu daug nieko.

Nėra geresnės vietos už „čia“. „Ten“ nebus geriau, nes kai „ten“ tampa „čia“, kažkur vėl atsiranda „ten“.

Kiti žmonės – tai tik tavo atspindys. Tu negali mylėti arba nekęsti to, kas yra kituose, jeigu tai neatspindi tavo asmeninių savybių. Vadinasi taip pat tu myli arba nekenti savęs.

Gyvenimas duoda tau „rėmus“, o paveikslą pieši tu pats. Jeigu tu nesiimsi atsakomybės, už tave nupieš kažkas kitas. Ar tu to nori?

Tu gausi viską ko nori. Viską.. Tu nesąmoningai tiksliai nustatysi kiek energijos kam panaudoti ir kokius žmones prie savęs pritraukti. Vadinasi, vienintelis tikslus būdas sužinoti ko tu nori – tai pasižiūrėti ką tu jau turi.

Apibūdinant „gerai“- „blogai“, „teisingai“ – „neteisingai“ patarėjų nėra. Daryk tai, kas įmanoma geriausia.

Visi atsakymai yra tavyje. Tu žinai daugiau nei parašyta visose knygose. Viskas ką tu turi daryti – tai žiūrėti į save, klausyti savęs ir pasitikėti savimi.

Tu viską užmirši.

Tu galėsi viską prisiminti tuomet, kai to norėsi.

Parengė Aurima Dilienė | aurimadiliene.com