Jos važiavo greitkeliu 56, kuriame, kaip sakoma, dažnai vaidenasi. Pasukusios į kelią, vedantį į šiaurę, jos nustebo pamačiusios, kad juodą asfaltą pakeitė baltas cementas, o pats kelias netrukus baigėsi.

Merginos apsisuko ir bandė grįžti į greitkelį, bet labai nustebo išvydusios valstijai nebūdingą kraštovaizdį – raudonas uolas, javų laukus ir pušų giraitę. Pasiklydusių merginų nuotaikos truputį pasitaisė privažiavus pakelės restoraną.

Viena studenčių, išvydusi iš pastato išeinančius kelis vyrus, iškišo galvą paklausti, kokiu keliu važiuoti, bet staiga ėmė klykti ir liepė vairuotojai kuo greičiau iš čia lėkti. Netrukus jos pamatė, kad jas vejasi keisti triračiai kiaušinio formos automobiliai.

Greitai lėkdamos per kanjoną, merginos pametė savo persekiotojus ir atsidūrė pažįstamame greitkelyje. Kodėl mergina ėmė klykti? Nes vyrai, pasak jos, nebuvo panašūs į žmones.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (5)