Auglio atsiradimą nulėmė vaikystės traumos

Vaikystėje du kartus susižalojau galvą: bėgdamas su draugu stipriai susitrenkiau kaktą, o nugriuvęs dviračiu – smilkinį, trumpam buvau praradęs sąmonę. Po to tam tikrais gyvenimo laikotarpiais man vis skaudėdavo sutrenkimų vietose. Dėl tokių galvos traumų ar sumušimų gali išsivystyti piktybinis ar nepiktybinis navikas (auglys), nes pažeidžiamos ir nutraukiamos kraujagyslės. Iš jų kraujas periodiškai išsilieja į smegenis, kur jis krešėja. Taip vystosi navikas.

Prieš 1,5 metų pradėjau jausti fizinį silpnumą, tapau mažiau darbingu. Nusprendžiau pakeisti savo valgymo įpročius. Nors neturiu žalingų įpročių, mano sveikatai nepadėjo nei kruopų, daržovių valgymas, nei badavimas, nei didesnis kiekis vandens. Anot kitų žmonių, šie požymiai buvo kraujo vėžio (lėtinės leukemijos) pradžia.

Be to, nebegalėjau naudotis mobiliuoju telefonu, nebegalėjau žiūrėti televizorių, kadangi elektromagnetinės bangos sukeldavo skausmus sutrenktose galvos vietose. Įtariau, kad mano kraujyje yra vėžinių ląstelių, o taip pat – kad galvoje vystosi auglys.

Žmonės abejingi savo sveikatai iki kol rimtai nesuserga

Kraujo tyrimas patvirtino, kad galvoje turiu naviką. Mano aplinkos žmonės sirgo ar mirė ir dėl naviko, ir dėl įvairių vėžinių susirgimų. Šios ligos vadinamos nepagydomomis, sukelia didelių problemų, todėl buvau priverstas gelbėti save, savo sveikatą ir gyvybę pagal principą, jog maistas yra mūsų vaistas. Iki šiol nėra vaistų, kurie išgydo vėžines ligas, bet skelbiama labai daug įvairių maisto teorijų, kaip įveikti vėžį. Todėl pasitikėdamas savimi pradėjau ieškoti tikrųjų priežasčių, sukeliančių vėžines ligas.

Kol akis į akį nesusidūriau su grėsme savo gyvybei, tol man nebuvo tokio didelio noro išgyventi, įveikiant nepagydomą ligą – vėžį. Kol žmonės nesusiduria su sunkiomis ligomis asmeniškai, tol jie yra abejingi savo sveikatai, o ypač tai būdinga jauniems žmonėms. Taip buvo ir man.

Po skyrybų gyvenu vienas, dėl ko galėjau labiau įsiklausyti į savo kūną, po darbo ir savaitgaliais būdamas vienumoje galėjau ilgai mąstyti ir veikti savarankiškai. Sužinojęs navikų ir vėžinių ligų priežastis bei jų įveikimo būdus, vėl galiu pilnavertiškai ir oriai gyventi, naudotis mobiliuoju telefonu, ramiai žiūrėti televizorių bei mėgautis tokiomis gyvenimo smulkmenomis, kaip paprasčiausias pasivaikščiojimas gamtoje.

Auglio įveikimas vištos kiaušiniais

Neužtenka vien sužinoti naviko susidarymo priežastį. Dar reikia žinoti kaip galima jį įveikti be vaistų ir operacijų valgant tam tikrą maistą:

Kietai virtas arba kietai keptas vištos kiaušinis yra ne tik kraujagyslių valiklis, stabilizuoja kraujo spaudimą (nėra insulto ar infarkto grėsmės), bet ir iš galvos ertmių išvalo kraujo krešulius, kurie vėliau pašalinami pro nosį. Todėl anksčiau į nosinę man patekdavo tam tikras kiekis kraujo ir kraujo krešulių, o gydytojai diagnozavo sinusitą ir jį operavo.

Minkštai virtas arba minkštai keptas vištos kiaušinis, jo skystas ir lipnus trynys yra statybinė kraujagyslių medžiaga – glaistas, kuris galvoje ir visame kūne užaklina, užlipdo įvairių traumų metu pažeistas ir nutrauktas kraujagysles, neleisdamas kraujui patekti į kūną ir jį teršti. Taip neleidžia susidaryti navikams ir sukelti kitas ligas.

Jeigu valgomi tik kietai virti arba kietai kepti vištos kiaušiniai, tai pro pažeistas atviras kraujagysles kraujas patenka į galvą ir taip jis išteka iš nosies be jokios priežasties. Kietai virto kiaušinio mineralai praplečia kraujagysles, nes jas valo, o nesant organizme minkšto kiaušinio mineralų, pažeistos kraujagyslės išlieka atviros ir pro jas išbėga kraujas. Tokiu atveju sutrenktos galvos vietos skauda, nes praplėstos galvos kraujagyslės jautriai reaguoja į įvairias elektromagnetines bangas, pvz., į televizoriaus, radijo, mikrobangų krosnelės, mobilaus interneto ar mobilaus telefono veikimą.

Bus tęsinys