„Įdėjau čekį į kojinę. Kas čia blogo, – dailymail.co.uk sakė moteris. – Ji nuolat prašo plastinių operacijų, nori gražiai atrodyt. Riebalų nusiurbimas – viena iš operacijų, kurios visada praverčia. Laikau čekius investicija į jos ateitį, panašiai kaip pinigų taupymas mokslams“.

Savo operacijoms jau išleidusi pusę milijono svarų moteris pasiryžusi padaryti iš dukters modelį.

Britė išgarsėjo 2010 m. – tada ji viešai pareiškė mokiusi 6 m. dukterį šokių aplink stulpą. Nuo tada ji ne kartą tapo garsenybe, deja, ne dėl gerų priežasčių.

Pernai moteris padovanojo dukteriai 6000 svarų vertės čekį krūtų didinimo operacijai gimtadienio proga.

Tuo metu interviu žurnalui „Closer“ ji pasakojo: „Poppy prašė krūtų didinimo operacijos, tad padovanojau čekį, kad galėtų pasididinti krūtis 16 m., kai jau bus leistina. Jei krūtys bus pakankamai didelės, galės panaudoti čekį kam nors kitam“.

Motina surengė dukteriai prašmatnų vakarėlį, jai ir septynioms draugėms padarė manikiūrą, pedikiūrą bei makiažą, netikras tatuiruotes. Visos važinėjosi rožiniu autobusiuku, gėrė netikrą šampaną ir valgė prašmatnų tortą už 250 svarų.

Britė padovanojo dukteriai ne tik čekį, bet ir dovanų už tūkstantį svarų: kompiuterį, žiedą su rožiniu Swarovskio kristalu ir vėrinį bei kitų daiktų, taip pat pažadėjo nuvežti pasilepinti į SPA už 4000 svarų.

Moteris gali sau leisti įvairius malonumus, nes daug uždirba organizuodama plastines operacijas, rengdama vakarėlius suaugusiesiems (kuriuose keičiamasi poromis) ir rašydama erotinius romanus.

Ji neslepia, kad dukterys Charlotte (27 m.), Hannah (17 m.) ir podukra Jazzy jau yra pasidariusios botokso injekcijų ir ketina toliau darytis plastinių operacijų. Sau 51-ojo gimtadienio proga ji pasidovanojo veido odos patempimo operaciją, sėdynės implantus ir riebalų nusiurbimo operaciją. Viskas moteriai kainavo 51 tūkst. svarų.

Britė pasakojo: „Supykstu, kai nepažįstami žmonės pareiškia, kad esu prasta motina. Man rodos, nieko blogo dovanoti jai dovanas. Poppy – normali mergaitė, ji mėgsta sportuoti, žaisti lauke. Jos (mergaitės) nori būti kaip garsių futbolininkų žmonos, garsios kaip Cheryl Cole ir Lady Gaga. Aš ją palaikau, padedu išsipildyti jos svajonėms. Mūsų ateitis stipriai priklauso nuo išvaizdos – neturėtų būti smerkiami norintys gražiai atrodyti“.

Šaltinis
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (19)